Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Nikad mu neću zaboraviti kako je ukrao Luverpulu titulu sa dva gola za pobedu protiv Aston Vile i mislim Sanderleda. Posle toga je naravno propao pošto je Ferguson prodao njegovu dušu đavolu kao kompenzaciju verovatno.

Posted

Haha, ladno Makeda. Najveca prevara u istoriji Man Utd, bukvalno mu se cela karijera svodi na taj gol protiv Aston Vile.

Izgleda da i Donalda pokusavaju da dovuku nazad, kakav cirkus...

Posted

Udarila korona pa se samo dovlace bivse vedete...

Posted

Zar Donaldu nisu u onoj poslednjoj polusezoni otkrili neku srcanu manu? Tipa negde od marta pa do kraja sezone nije ni igrao? 

Odmah sam se setio Lukasa i Gogica. :sad:

Posted

Navodno idu Gavric, Petrovic, Boaci i Degenek...

Donald je moj omiljeni igrac iz svoje generacije, al ima i godine i nema nas pasos...

Posted

Da li je Kanga prvi stranac koji se vratio u klub?

Posted

Da, njega sam zaboravio :D

S tim sto je on malo na pozajmici, malo prodat, pa malo kupljen malo na pozajmici. Navodno mu Kinezi placaju 2/3 plate, sto znaci da je na pozajmici... ko ce tu mafijasku spregu da razume :D

Posted

Donald je moj omiljeni igrac iz svoje generacije, al ima i godine i nema nas pasos...

Bar pasoš ne bi trebalo da bude problem... [emoji23] Možemo i ić da mu dodamo, ako treba...

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

Ako odu Gavric i Petrovic kao u21 igraci , vec vidim mladjanog Filipa Stankovica na golu ili neku slicnu akrobaciju na granici cirkusa.

Posted

Nikolic i Erakovic u 11, a Krstovic i Radulovic na klupi, recimo.

Posted
4 minutes ago, Milosh76 said:

Znaci jedan stranac manje, a dvojcu dovode.  Suma sumarum, sedmorica stranaca u timu, cetvorica mogu da budu u protokolu + pravilo da dvojca igraca do 21 moraju da budu u startnoj postavi.  To nije dobro osim ako Garsija, Kanjas bar jos jedan (Tomane?) ne napuste klub.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...