Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Dimitrije said:

Igranje u slaboj Linglong ligi ne pruza mnogo prilike fudbalerima da napreduju ili da odrze kvalitet.  Pretpostavljam da je liga u kojoj se igra kosarka kvalitetnija i kompetativnija od fudbalske, tako da moze da proizvodi kvalitetne igrace.

Ima dosta i objektivnih razloga ali u sustini kljucni razlog je razlika u kvalitetu strucnog rada. Uostalom, i motivacija igraca je stvar strucnog rada.

Posted
2 hours ago, Milosh76 said:

Trener crveno-belih Dejan Stanković je odmah prišao Sanogo i pitao ga kako je, a prvi utisak je da je odgovor bio olakšavajući. Tako je i bilo, Seku Sanogo je već danas odradio trening oporavka. Iz igre je izašao iz predustrožnosti, jer je dobio jak udarac.

Kada je reč o Nemanji Milunoviću, njega čeka pauza od nekoliko dana.

Ovaj Sanogo neće vezati tri utakmice ...

Sva sreća da Terza&co nemaju love pa da kupe onog cara Onazija što je odigrao tipa 7 utakmica u 4 sezone:fantom:

Posted

Mocart najavljuje utakmicu sa Borcem za večeras u 19h, ja sam bio ubeđen da se igra sutra. 

Posted

Tesko... navodno ima ponudu preko milion evra po sezoni od Trabzona, sto mi nikad ne bi mogli da mu damo

A da bi bilo dobro, to stoji

Posted

Zar nije bila neka priča da ga neki Turci masno plaćaju Sparti?

Posted

Prema informacijama MOZZART Sporta, Kanga će u drugom mandatu u Beogradu zarađivati 500.000 evra po sezoni, dobiće i 300.000 evra "na ruke" u vidu bonusa za potpis, a ugovorom je predviđeno da u slučaju plasmana u Ligu šampiona nagrada iznosi 800.000 evra.

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Tesko... navodno ima ponudu preko milion evra po sezoni od Trabzona, sto mi nikad ne bi mogli da mu damo

A da bi bilo dobro, to stoji

marin je imao platu 1,3 miliona po sezoni, po recima mirka poledice. a vise sam sklon njemu da verujem nego kada terza prica o finansijama i platama.

Posted (edited)

Ti verujes da je imao godisnju platu 1.3 miliona evra ili se zajebavas?

Mozda za 2 godine uz bonuse, za godinu dana, sigurno ne. Ili bruto plata sa porezima i sl.

Prema informacijama MOZZART Sporta, Kanga će u drugom mandatu u Beogradu zarađivati 500.000 evra po sezoni, dobiće i 300.000 evra "na ruke" u vidu bonusa za potpis, a ugovorom je predviđeno da u slučaju plasmana u Ligu šampiona nagrada iznosi 800.000 evra.

Edited by Milosh76
Posted
Just now, Milosh76 said:

Ti verujes da je imao godisnju platu 1.3 miliona evra ili se zajebavas?

Mozda za 2 godine uz bonuse, za godinu dana, sigurno ne. Ili bruto plata sa porezima i sl.

zasto ne bi imao, on je vrhunski igrac, vredi te pare.

kanga - katai - ivanic - sanogo, zvuci dobro

Posted

jebo Trabzon

neka se strpe penzioneri i trudnice

Posted

Zato sto su te cifre super za zajebanciju i takve stvari, a poluistine su gore od lazi.

meni se vise svidja Sanogo Kanga - Katai - Ben - Gavric - neki napadac .. .ili Sanogo Nikolic - Katai - Kanga -Gavric - Ben

Posted

kakav brutalan napad i kakva suplja odbrana :D

Posted
Just now, Bright Billy said:

kakav brutalan napad i kakva suplja odbrana :D

idemo na gol vise

konacno :D

Posted

Sto suplje.. Borjan, Ivanovic, Degenek, Pankov Kolarov... brutalna odbrana :D    realna koliko i napad :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...