harper lee Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 25 minutes ago, Milosh76 said: Najbolja kupovina Zvezde jos od Savicevica, Prosineckog i Panceva. 3
harper lee Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Inace, veceras je jedno 6-7 favorita ispalo, neki od njih na domacem terenu. Bazel, Kopenhagen, Volfsburg, Galatasaraj, Legija, Plzenj, Sarlroa je izbacio poljski Leh u Belgiji. Cekali smo jedan rezultat da bismo usli u drugi sesir a dosla kamara. Ovaj sistem takmicenja je napravio bas dosta ludila u kvalifikacijama.
Dimitrije Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Evo i Milan jednom nogom iznad provalije.
fandorin Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 20 minutes ago, harper said: Inace, veceras je jedno 6-7 favorita ispalo, neki od njih na domacem terenu. Bazel, Kopenhagen, Volfsburg, Galatasaraj, Legija, Plzenj, Sarlroa je izbacio poljski Leh u Belgiji. Cekali smo jedan rezultat da bismo usli u drugi sesir a dosla kamara. Ovaj sistem takmicenja je napravio bas dosta ludila u kvalifikacijama. Dete ujelo prase. 😃
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 hour ago, los borrachos said: Njegos "kljucar" Petrovic, krenuo da nam duva cunami na sredini kada je usao da zatvori Skoro identicna zvezdina utakmica kao protiv Omonije. I protiv njih smo odigrali odlicno do nekog 65. minuta da bi se odjednom neobjasnjivo strovalili. Ili je do kiparskog vazduha koji smeta osetljivim dusicama, ili n do nestrucnosti misterovih zabarskih ortaka na mestu kondicionih trenera. Falcineli dosta popravlja utisak u odnosu na prvobitni. Skoro nisam video da neki zvezdin spic sa nekim smislom i idejom spusta one duge lopte. Skoro nisam video da neki Zvezdin špic zna da se kreće i da ima ideju kako da se postavi.
harper lee Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 3 minutes ago, fandorin said: Dete ujelo prase. 😃 Da, video sam nakon sto sam napisao a nije vredno edita.
harper lee Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Just now, Milosh76 said: Hugo Vieira, nije bilo tako davno Zdrav Boaci takodje. 1
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 5 minutes ago, Milosh76 said: Hugo Vieira, nije bilo tako davno To je bilo pre četri ili pet godina...
Milosh76 Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Milan izjednacio iz penala u 121 minutu Zabari su...zabari
Bright Billy Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 (edited) nadam se da nasi gledaju tu penal seriju, mogli bi nesto da nauce... Edited October 1, 2020 by Bright Billy
Milosh76 Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 (edited) Pa birajte gospodo... AKo neko nadje onaj kalkulator, mozemo se igrati do sutra u 13h Braga, Zvezda, Kluz i Rijeka Edited October 1, 2020 by Milosh76
Bright Billy Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 (edited) daj jedne skote a ovo ostalo rasporedi ravnomerno Edited October 1, 2020 by Bright Billy
harper lee Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 25 minutes ago, Bright Billy said: daj jedne skote a ovo ostalo rasporedi ravnomerno Moze ovde i da se prodje ako nas ne zajebe zreb. Prvi sesir neka azdaja koja ne gubi bodove (osim na Marakani) i dva mediokriteta iz treceg i cetvrtog. Mada je za nas sada prioritet da kompletiramo ekipu, narocito pozadi, i malo pomognemo Borjanu da ne mora bas uvek da bude igrac utakmice. Treba nam jedna azdaja na levom stoperu, po mogucstvu da se snalazi i na levom beku i nista vise ne bih dirao osim ako ne bude nekih dodatnih prodaja, pored vec izgleda bivsih Bena i Degeneka. Vise nam evropske utakmice nisu o glavu, u domacem prvenstvu svakako moramo da imamo dva klinca a imamo ih pet u rotaciji. Stoga nema prevelike potrebe gomilati igrace, tim pre sto i ovih koje Stankovic ne vidi u timu ne mozemo da se otarasimo. Ima jos par mesta koja mogu da se pojacaju ali, realno, nemamo mi para za ta planinarenja i ne vidim zasto bismo ih trosili. Gajic i Gobeljic, na primer, nisu neko ne znam kako dobro resenje za desnog beka ali mi boljih desnih bekova u Srbiji nemamo, sto znaci da bismo i tu morali da dovodimo stranca. Po meni je bolje da se krpimo s njima dvojicom pa dokle doguramo. Dobro bi nam dosao jos jedan malo defanzivniji veznjak ali i to je mesto gde rotiramo ova dva bonus igraca pa ne znam koliko bi bilo pametno bacati pare na dovodjenje igraca koji bi retko igrao u ovoj Stankovicevoj formaciji s jednim osiguracem. Za drugog spica tu su jos uvek Pavkov i Vukanovic, dva balvana ali mogu da posluze u domacem prvenstvu. Mi guramo dobro u nasoj ligi a Ligu Evrope necemo osvojiti sto necemo osvojiti, tako da treba biti pametan s trosenjem sad kad su nas Terzini drugari obrijali na suvo i slupali pare od dve Lige Sampiona. Ova utakmica je bas bila vazna za Stankovica da sa malo vise mira nastavi sezonu, iako i danas vidim da je u srpskim medijima i na drustvenim mrezama stanje zalosti kao da smo ispali. Nadam se da ce i igraci igrati opustenije sada kad im nad glavom vise ne visi mac opasnosti da oni budu ti koji ce prekinuti niz igranja u grupnim fazama evropskih takmicenja. Uz to kvalitetno pojacanje na levom stoperu imacemo dosta dobro izbalansiran tim, nekoliko klinaca koji ce mirno da sticu iskustvo, par igraca koji znaju s loptom iz kategorije "zbog njih se dolazi na stadion", generalno tim koji ce uvek imati zbog cega da se gleda. Ovom timu treba samo malo iskustva, malo vise teretane i dobar psiholog. Sledece godine nam valjda ispada "Kairat sezona", poslednja iz onog mracnog niza kad smo upisivali poene s decimalom iza nule, tako da bi trebalo da odrzimo finu poziciju na zrebu i sledece godine. I sve ovo ce verovatno pasti u vodu cim se pojavi neki klub s koferom para za, recimo, Gavrica. 1
Ratamahatta Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Sta bih voleo? - Seltik, Milan, Omonija. Sta ne bih voleo? - Leverkuzen, Granada, Lil. Sta ce biti? - Totenhem, Rendzers, Liberec. Sta kaze simulator? - https://prnt.sc/urk6fw https://draw.inker.one/#/el/gs/2020
Recommended Posts