adasevic Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 48 minutes ago, Plajvi said: Speaking of najgore Zvezdine tekme, sad sam se setio Rena i PSV-a, majko mila izgledalo je kao da smo Grenobl/RBC Rozendal. Ovo sto je Miloe dobio po picki je bilo od 4 finaliste LS u 2 sezone, ono je... ne znam. Da dodam jos i Zenit i CSKA Kiev. Protiv Rena jeste bila blamaza. Nismo znali gde bijemo. Protiv PSVa ne bih bas nazvao blamazom. Jeste bilo 5-0, al smo prvu dobili u Beogradu 3-2, a PSV je bio brutalno jak, pa je te sezone ispao u polufinalu LS od Milana zbog gola u gostima. Mada sama utakmica jeste bila horor. Van Bomel nam je rano dao gol, pa je Bisevac fasovao crveni i onda su nas sastavili sa zemljom. Ipak, po meni grdje je bilo gledati gazaenje od strane PSGa i Totenhema... 1
colonelo Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Zvezda bi trebala da pusti Ararat da prođe u LE u znak podrške napaćenoj jermenskoj braći. Sve ostalo bi se smatralo za jajarenje i korištenje tuđe nesreće.
pantelia Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 7 minutes ago, adasevic said: Protiv Rena jeste bila blamaza. Nismo znali gde bijemo. Protiv PSVa ne bih bas nazvao blamazom. Jeste bilo 5-0, al smo prvu dobili u Beogradu 3-2, a PSV je bio brutalno jak, pa je te sezone ispao u polufinalu LS od Milana zbog gola u gostima. Mada sama utakmica jeste bila horor. Van Bomel nam je rano dao gol, pa je Bisevac fasovao crveni i onda su nas sastavili sa zemljom. Ipak, po meni grdje je bilo gledati gazaenje od strane PSGa i Totenhema... Plus se povredio pred revans.
MiddleClass Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Maxbet pominje Gruziju i pored toga sto mi vadimo vize za Jermeniju?
Milosh76 Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Pala je konačna odluka, Crvena zvezda će plej-of meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igrati u Jerevanu! UEFA je procenila da ne postoje bezbednosni rizici i poručila srpskom šampionu da može da krene na put.Ovu informaciju potvrdili su i crveno-beli na svom zvaničnom tviter nalogu.
Milosh76 Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Neko nas zajebava...ovo bi FSS bolje organizovao!
Cane Vukic Prebranac Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Да нећемо на Омонијином стадиону, таман Мркела да нађе изговор за пораз 1
Milosh76 Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Tako je, taman da razbijemo maler.Sad treba da se vidi, da li Jermeni mogu da izadju iz zemlje .Nesto mislim da ovo nije 100% konacna odluka
Dimitrije Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Nikozija je za Zvezdu bolja opcija iz vise razloga: parvo, ne igra se u ratnoj zoni; drugo, bliza destinacija; trece, epidemilooska situacija mnogo bolja nego u Jermeniji; cetvrto, nema problema sa vizama za nase fudbalere; peto, poznat teren, poznat stadion, normalna nadmorska visina, igra se kasno uvece kada su meteoroloski uslovi povoljniji nego u toku dana. 3
Recommended Posts