Dimitrije Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 (edited) 14 minutes ago, Bright Billy said: ako se sad ovi kgbovci ne otvore za simic veljka onda stvarno... Taj nam Veljko treba jer po nekakvim UEFA zahtevima postoji minimalan broj igraca u timu koji su potekli u klubu. Veljko je jedan od njih a druga dvojca su cini mi se Gavric i treci golman Copic. Edited September 28, 2020 by Dimitrije
Dimitrije Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 Just now, Dimitrije said: Taj nam Veljko treba jer po nekakvim UEFA zahtevima postoji minimalan broj igraca u timu koji je potekao u klubu. Veljko je jedan od njih a drugi su cini mi se Gavric i treci golman Copic.
Hamlet Strašni Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ja bih pristao na sve što zadooljava bezbednosne uslove za naše igrače. Ja ne bih volo da mi zagorčavamo situaciju i život Jermenima (ili Azerima da su oni u pitanju) ni milimetar više nego što zahteva bezbednost naše delegacije. I mi smo bili u istoj situaciji i kapiram da običnom svetu tamo znači da se igra fudbal u njihovom gradu/ zemlji da bi dobili makar malo osećaja normalnosti u vremenima koja su grozna za njih. Odvratno bi mi bilo da izgube bez borbe.
Shaq Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 ako uefa govna donesu odluku da se igra tamo, tamo ce se i ici.. al je neverovatno da uefa govna uopste i razmatraju da igra tamo.. nisu dzabe govna, serem im se u usta iskrivljena.
Apollo Creed Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Fora je što ni ne razmatraju...jednostavno se prave mrtvi.
Milosh76 Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Mondo navodno zvao nekog u UEFA i oni im rekli "UEFA pažljivo prati situaciju i plan je da utakmica bude odigrana kako je prvobitno planirano", rečeno je našem portalu.
harper lee Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 3 hours ago, Milosh76 said: Mondo navodno zvao nekog u UEFA i oni im rekli "UEFA pažljivo prati situaciju i plan je da utakmica bude odigrana kako je prvobitno planirano", rečeno je našem portalu. Nista onda, da ih spakujemo u nas carter pa mogu pazljivo da prate situaciju sa lica mesta.
Apollo Creed Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 11 hours ago, Milosh76 said: Mondo navodno zvao nekog u UEFA i oni im rekli "UEFA pažljivo prati situaciju i plan je da utakmica bude odigrana kako je prvobitno planirano", rečeno je našem portalu. Baš zamišljam taj razgovor...
dragance Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 “Meč Ararat - Zvezda. Vaši utisci”? srpsko sportsko novinarstvo in a nutshell.
Milosh76 Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Posle mnogo spekulacija i nepoznanica oko toga da li će se i gde odigrati plejof za Ligu Evrope između Ararata i Crvene zvezde, danas je stigla i zvanična potvrda iz Niona. UEFA je odlučila da se meč odigra 1. oktobra od 18 časova po lokalnom vremenu (16 časova u Srbiji) u Jerevanu, saznaje RTS. Iz Zvezde su ranije već najavili da su spremni za put u Jermeniju, te da "crveno-beli" ni na koji način ne žele da zloupotrebe situaciju u kojoj se našla ta država. Jermenija je proglasila vanredno stanje zbog sukoba sa Azerbejdžanom u Nagorno-Karabagu, pa su mnoge manifestacije već otkazane. Kao potencijalno rešenje spominjao se Kipar, ali se odustalo od toga. Meč će biti odigran po planu jer vlasti garantuju bezbednost srpskoj ekspediciji, u suprotnom UEFA ne bi donela ovakvu odluku. U ovim trenucima, ekspedicija Crvene zvezde obavlja testiranja na koronavirus, a u sredu će čarterom krenuti put glavnog grada Jermenije.
Recommended Posts