Milosh76 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Krsta Krstic ima koronu, provalili u CG za vreme priprema za neku utakmicu reprezentacije. Na srecu je bio odvojen od prvog tima, mora 2 nedelje u izolaciju.
Milosh76 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Aleksandar Katai, povredio je primicač na jučerašnjem treningu u Vrdniku, pa je neizvestan za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Omonijom u Nikoziji (sreda 16. septembar, 17.00). Snimak koji je Zvezdina desetka odradila danas po povratku u Beograd pokazao je da je da nema velikog oštećenja, ali je jasno da je neophodno mirovanje i da Katai neće biti u konkurenciji za derbi sa Čukaričkim na Banovom brdu (petak, 19.00). Samo nam je to "trebalo"
harper lee Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 41 minutes ago, Milosh76 said: Aleksandar Katai, povredio je primicač na jučerašnjem treningu u Vrdniku, pa je neizvestan za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Omonijom u Nikoziji (sreda 16. septembar, 17.00). Snimak koji je Zvezdina desetka odradila danas po povratku u Beograd pokazao je da je da nema velikog oštećenja, ali je jasno da je neophodno mirovanje i da Katai neće biti u konkurenciji za derbi sa Čukaričkim na Banovom brdu (petak, 19.00). Samo nam je to "trebalo" Hvala Tei Katai sto se posle mnogo susnih godina rec "primicac" na velika vrata vratila u recnik ubogog navijaca Zvezde.
Hobbit slayer Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) Mada nema direktne veze sa Zvezdom, osetio sam potrebu da ostavim ovaj video gde Mourinho priča o uticaju lidera u timu, pošto mislim da je to jedna od glavnih stvari (osim očiglednih stvari, kao što su pojačanja na određenim pozicijama) koja nedostaje ovom timu. Ne ulazeći u karakterne osobine vođe, već prvenstveno kao osobe koja će biti u stanju da u kritičnim trenucima meča, bude taj galvanizijući faktor koji bi trebalo da pokrene tim. Borjan, po prirodi svoje pozicije u timu, to nije. A da budem potpuno iskren, i ne deluje mi kao vođa, više kao "duša tima". Edited September 7, 2020 by Hobbit slayer 1
Ratamahatta Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Krstičić kad odlepi u Austriji, Vujadin kad krene da pegla Smolova i Degenek kad tera u kurac tribinu na penalima u Danskoj. Ko će ove godine da podivlja?
MiddleClass Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 14 hours ago, Apollo Creed said: Koroman pisao Putinu Putine, čuj me!
Apollo Creed Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Dragi naš Vladimire Vladimiroviču Putin, kao bivši sportista i dugogodišnji fudbaler ruskih najvećih klubova, kao časni Srbin, imam ljudsku obavezu da vam napišem par recenica. Želeo bih pre svega da znate da je srpski narod uz Vas i da voli našu majku Rusiju. Ovu blamažu koju smo doživeli u USA, kao građani Srbije, od našeg nesposobnog i bolesnog predsednika Aleksandra Vucića, je samo deo blamaža koji srpski narod proživljava u njegovoj diktaturi - napisao je Koroman na FB i nastavio... 1 3
Ratamahatta Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Danilo Ikodinovic likes this. Kaze Kadirov ce mu preneti. Edited September 8, 2020 by Plajvi
Apollo Creed Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 "Nedopustivo je da se Koroman, kao bivši i neostvareni trener meša u politiku i poziva na bunt i revolt navijačkih grupa, pogotovu u ovom trenutku koji je krucijalan za Srbiju. Koroman svoje lične neuspehe želi da pripiše predsedniku Srbije, zbog čega poziva navijačke grupe i sportiste na linč predsednika Srbije. Jedini cilj je da izazove nemire na ulicama, u trenutku kada naša zemlja trpi ogromne pritiske. Uvek sam bio mišljenja da politika nema veze sa sportom i da mi sportisti ne treba da sejemo mržnju nego da budemo primer mladima koji žele da krenu stopama šampiona", istakao je Goran Drulić. 1
Hobbit slayer Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) Na stranu pisma, ali šta će se desiti sa uramljenim fotkama sa Putinom, u muzeju i po kancelarijama? Neće nam valjda Trampara dolaziti u posetu stadionu, u okviru predizborne kampanje? Edited September 8, 2020 by Hobbit slayer
Recommended Posts