Bright Billy Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 47 minutes ago, levi said: znači ne može da se putuje ni na Kipar ni u Grčku? ajde sad Uefo organizuj ovo ni u Mađarsku kolko kapiram, od ovih blizih zemalja mi mozemo samo u bugarsku...
Jozef K. Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 5 minutes ago, Bright Billy said: kolko kapiram, od ovih blizih zemalja mi mozemo samo u bugarsku... ...Albaniju, Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru...
Shaq Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 bolje da smo izvukli salzburg i ispali sa 10-0 nego da ispadnemo od ovih cigana..
Hobbit slayer Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Pa, uzevši u obzir da ćemo prvi meč igrati na neutralnom terenu, a da njima prvenstvo počinje tek za dve nedelje, postoji šansa. Samo što bi prvo trebalo da rešimo problem u odbrani.
James Marshall Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Rijetko odvratna ekipa, jedino što će se igrati bez publike pa nećemo morati da gledamo ona bratstva.
Ros Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 qrate svircu sa tim bratstvo, cigani i ostala sranja kad se igra protiv olija. zar nije lepse da je neki sportski susret festival druzenja (kao sto treba da bude) nego klanje i tabanje? sad na kosu upoznam lika koji je radio u jednoj pekari, i posle kraceg divana dodjemo na zvezda/oli. brat navija za oli i odmah utrpava u kosu jos kifli, krofni, svega... posle dva dana bio me blam da idem kod njega da kupujem jer je uvek nesto dodavao. nisam hteo da ispadne da ga iskoristavam. meni je to lepo 2
Shaq Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 1 hour ago, Ros said: jel danas i utesni zreb, za ligu evrope? missim nemo se ljutis, mi s tem nemamo nista.. 1
James Marshall Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 U košarci su nas ta bratstva uglavnom koštala i uglavnom bila poligon za nekakva pravoslavisanja i srbovanja gdje se guslalo o svemu sem o događajima na terenu
Milosh76 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Utakmica se igra za 3 nedelje, do tada ce milion stvari da se promeni. Prvo mi da pobedimo Omoniju i obezbedimo LE, posle cemo o Grcima. Verovatno nece biti publike, tako da nece ni biti "bratskog" sranja na tribinama.
dragance Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Bez publike je odlično. Neka pobedi bolji, tj Zvezda.
Apollo Creed Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 1 hour ago, Ros said: jel danas i utesni zreb, za ligu evrope? Za 4.kolo LE su nam protivnici teži nego za 3.kolo LŠ
Dimitrije Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Dobar zreb. Dobili smo protivnika sa kojim smo igrali pre manje od godinu dana i pokazali da mozemo da se nosimo sa njima. Od svih potencijalnih protivnika, Olimpijakos je bio moj prvi izbor. Ali da ne tupim dalje, prvo treba da pobedimo Omoniju i da tu utakmicu dobro odigramo.
Recommended Posts