fandorin Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Negde procitah da se igra u NS, a ustvari oni nama gostuju Da mi njima gostujemo igrali bi u Senti, sve si izgrešio Ne igraju Ben i Gobeljić zbog povreda. Pretpostavljam da su bonusi Vladika i Velja. Možda pusti Boaćija s lanca sutra.
Milosh76 Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Inace posle pauze igramo sa Cukom na Brdu, pa III kolo za LS
Dimitrije Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 3 hours ago, fandorin said: Da mi njima gostujemo igrali bi u Senti, sve si izgrešio Ne igraju Ben i Gobeljić zbog povreda. Pretpostavljam da su bonusi Vladika i Velja. Možda pusti Boaćija s lanca sutra. Plus Gavric i Erakovic. Bilo koja dvojca od pomenute cetvorice su moguci u startnih 11. Sumnjam da ce da pocne sa Krstovicem. Ja bih voleo da pocne sa Boacijem ili da mu bar da pristojnu minutazu.
levi Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 (edited) Eraković je igrao samo protiv ekipe koja je prošle godine bila deseta u drugoj ligi, gde je Erakovićev Grafičar bio prvi protiv regularnih LL ligaša do sada nije smeo da ga stavi ni minut ne vidim da je on podjednako verovatan sa ostalom trojicom koji su ravnopravni članovi prvog tima, Njegoš je počinjao utakmice i u Ligi Šampiona Edited August 30, 2020 by levi
Dimitrije Posted August 30, 2020 Author Posted August 30, 2020 Menje-vise ocekivan sastav. Jos samo da Boaci opravda ocekivanja. Ko je na klupi?
Milosh76 Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Klupa: Popovic, Pankov, Erakovic, Petrovic, Vulic, Kanga, Spiridonovc, Radulovic, Vukanovic, Tomane, Krstovic. Prenos na Areni1 i na B92
fandorin Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Odlično igramo, sjajna akcija kod gola. Boaći baš neoprezno, ali Ivanić je morao još da vuče tu loptu.
Recommended Posts