James Marshall Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Just now, Timmi said: Gledao sam neku staru tabelu bez njih. A zreb za cetvrto kolo je pre utakmica treceg kola? Jeste, a ima ekipa koje ulaze tek u četvrtom kolu, zagarantovano kao nosioci
Godfrey Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Just now, samo_opusteno said: Mislim da je Karabag otpao jer je upao u nosioce ispadanjem Ludogoreca. Dakle umesto Karabaga kao opcija je Mitjiland, rekao bih zajebanija ekipa. Ne da je zajebanija ekipa nego dva nivoa iznad.
James Marshall Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Just now, Bright Billy said: jangeri igraju protiv onih islandjana koji su administrativnim putem prosli u drugo kolo, tako da od toga nema nista... Svejedno, žrijeb za 4. kolo je prije odigravanja trećeg
Bright Billy Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 ma pricao sam o ovom kolu, nisam skapirao da je ta utakmica vec gotova...
Timmi Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 3 minutes ago, James Marshall said: Jeste, a ima ekipa koje ulaze tek u četvrtom kolu, zagarantovano kao nosioci Jasno sve. Salzburg, oly, yb i slavia su sigurno ispred zvezde u 4. kolu.
Bright Billy Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 (edited) madjari vode 1-2 kiprani vode 0-2 Edited August 26, 2020 by Bright Billy
samo_opusteno Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Ako ispadnu Seltik i Dinamo (a na putu su) kao opcije otpadaju Omonija i Makabi a upadaju Ferencvaros i Kluz. Na kraju ce ova seca favorita da zagovna zreb posteno.
Milosh76 Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Opa.. AKo ispadnu Seltik i Dinamo mi smo povlasceni u plejofu ako dodjemo dotle? Posto je ispao Ludogorec, a YB prosli? 3 od 4?
Dimitrije Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 1 minute ago, Bright Billy said: jangeri igraju protiv onih islandjana koji su administrativnim putem prosli u drugo kolo, tako da od toga nema nista... UEFA nije prihvatila zalbu Slovana. Naime oba tima Slovana (A i B) koji su poslali su imali igrace koji su bili pozitivni na Koronu na testu na Islandu, ali negativni u Bratislavi. UEFA je ocigledno uvazila rezultate testova sa Islanda a ne iz Bratislave i izbacila Slovan iz LS. Sto je jos bizarnije, dozvolice im da igraju kvalifikacije za LE.
Dimitrije Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 Seltik gubi, Dinamo Zg. se grci sa desetoricom igraca. Ako se Dinamovci doteturaju do penala, moza mogu da prodju.
Milosh76 Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Prvi ispod crte... Inace ovaj format je mnogo uzbudljiviji od starog... ne bi me cudilo da se od 1/4 finala igra turnir u jednom gradu, po jedna utakmica na neutralnom terenu...
samo_opusteno Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Uzbudljiviji ali nepravedan, da je na neutralnom terenu pa ok.
Bright Billy Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 nece ovaj format da opstane jer je zarada od tv prava manja... 1
levi Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 5 minutes ago, Dimitrije said: UEFA nije prihvatila zalbu Slovana. Naime oba tima Slovana (A i B) koji su poslali su imali igrace koji su bili pozitivni na Koronu na testu na Islandu, ali negativni u Bratislavi. UEFA je ocigledno uvazila rezultate testova sa Islanda a ne iz Bratislave i izbacila Slovan iz LS. Sto je jos bizarnije, dozvolice im da igraju kvalifikacije za LE. u karantinu su 14 dana, a sledeće kolo se igra za 3 nedelje
Recommended Posts