MiddleClass Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 2 minutes ago, Bright Billy said: pridruzio im se posle i ivanic... Da, na izmjene sam zaboravio. Dobar je Ivanic...
Dimitrije Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 Tomane je kao Ziru u francuskoj reprezentaciji; dobija vazdusne duele, navlaci faulove i zute kartone protivniku, ali sansu i gol postigne tu i tamo.
harper lee Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Mene bi iskreno u ovim godinama bilo sramota da odigram onako kako su veceras odigrali Katai, Gobeljic, Pankov i Spiridonovic. I ostali su bili uzasno losi, Sanogo, Kanga i Degenek su bili tu negde ali ova cetvorica su za samaranje posle utakmice. Ovo je bilo apsolutno sramno izdanje i nezasluzen prolaz. Nemam vise ni snage ni volje za neki duzi komentar, ceo tim osim Tomanea bih kaznio za ovo zajebavanje veceras. Prodati sve sto se moze prodati i dati Banetu Ivanovicu para koliko trazi. Ne samo da nam treba stoper jer s ovom "zabludom Pankov" mora odmah da se prekine, treba nam i neki autoritet na terenu koji ce Kataiju da zavrne usi kad krene ovako bezobrazno da kanali ekipu. 3
Hobbit slayer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Na stranu mogućnosti igrača, ja mislim da će nama najveći problem biti što mi u polju (ne računam Borjana) nemamo lidera. Ima tu dosta dobrih igrača, ali kada ponovo dođu ovakvi momenti protiv jačih timova trebaju nam cojones. A bojim se da se to ne kupuje... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Dankan Ajdaho Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 3 minutes ago, Dimitrije said: Naslov jednog tabloidnog portala: "Borjan i Tomane povukli Zvezdu iz ambisa za pobedu u Albaniji". Kog ambisa? Kakvo blebetanje i prodavanje magle radi tiraza. Mogli su da nas nakantaju, tri odlične šanse, više sreće no pameti.
Dankan Ajdaho Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 1 minute ago, Hobbit slayer said: Na stranu mogućnosti igrača, ja mislim da će nama najveći problem biti što mi u polju (ne računam Borjana) nemamo lidera. Ima tu dosta dobrih igrača, ali kada ponovo dođu ovakvi momenti protiv jačih timova trebaju nam cojones. A bojim se da se to ne kupuje... Sent from my HD1913 using Tapatalk Pa za to je Kanga projektovan.
Dimitrije Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 Povratkom Ivanica i Rodica, tim je zaigrao bolje, onako kako je igrao do sada. Tako se zavrsio Stankovicev neuspeli eksperiment sa Degenekom. Da je Rodic igrao od pocetka, mislim da bismo dali gol jos u prvom poluvremenu. Ne zato sto je Rodic wunder-igrac, vec zato sto sa njim Katai dobro saradjuje i sa njim je nasa leva strana opasnija po gol protivnika.
Dimitrije Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 4 minutes ago, harper said: Mene bi iskreno u ovim godinama bilo sramota da odigram onako kako su veceras odigrali Katai, Gobeljic, Pankov i Spiridonovic. I ostali su bili uzasno losi, Sanogo, Kanga i Degenek su bili tu negde ali ova cetvorica su za samaranje posle utakmice. Ovo je bilo apsolutno sramno izdanje i nezasluzen prolaz. Nemam vise ni snage ni volje za neki duzi komentar, ceo tim osim Tomanea bih kaznio za ovo zajebavanje veceras. Prodati sve sto se moze prodati i dati Banetu Ivanovicu para koliko trazi. Ne samo da nam treba stoper jer s ovom "zabludom Pankov" mora odmah da se prekine, treba nam i neki autoritet na terenu koji ce Kataiju da zavrne usi kad krene ovako bezobrazno da kanali ekipu. To je teze nego proci dalje u 3. kolu.
Milosh76 Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Sad imamo 2 sanse za LE... ako izgubimo u III kolu idemo u plejof za LE, ako prodjemo III kolo imamo LE u dzepu i borimo se za LS. To je bio cilj ove utakmice. Uzasno smo odigrali, sramotno i ispunili cilj. Veci je problem sto nam je odbrana uzasna i sto bez Bena licimo na seosku ekipu. Katai previse sili loptu, Kanga hoce, al nema snage ni za 45 minuta. Bice ovo dobro uz 2 pojacanja, stoper i napadac.
Hobbit slayer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Pa za to je Kanga projektovan. Da, Kanga ima cojones i tehničke sposobnosti, ali nije osoba oko koje će se okupiti tim. Na stranu što je stranac, nije vrsta osobe (barem meni ne deluje) koji bi bio u stanju da povede tim. Takođe, stičem utisak da je samo pitanje vremena kada će doći do sranja između njega i Kataia, a ne znam da li će Deki biti u stanju to da hendluje na pravi način. Sent from my HD1913 using Tapatalk
harper lee Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 4 minutes ago, Dimitrije said: Povratkom Ivanica i Rodica, tim je zaigrao bolje, onako kako je igrao do sada. Tako se zavrsio Stankovicev neuspeli eksperiment sa Degenekom. Da je Rodic igrao od pocetka, mislim da bismo dali gol jos u prvom poluvremenu. Ne zato sto je Rodic wunder-igrac, vec zato sto sa njim Katai dobro saradjuje i sa njim je nasa leva strana opasnija po gol protivnika. Stankovic je veceras imao niz neuspelih eksperimenata i generalno je jako lose pripremio i igrace i taktiku. Jedino sto moze da ga opravda je izostanak Bena zbog povrede. Dovoljno je videti sve nase kvalifikacione utakmice otkako je Ben dosao u klub pa razumeti koliko je on vazan u do or die situacijama. U toj konkretnoj situaciji trebalo je bekove da igraju Gajic i Gobeljic a unutra Milunovic i Degenek. Nije bilo nikakve potrebe za izmisljanjem tople vode sa Pankovom koji je veceras 'ladno mogao da nas izbaci, a Gobeljicu je, za razliku od Degeneka, svejedno na kojoj bekovskoj poziciji igra.
beeva Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Jel sa Banetom ima ikakvih pregovora uopšte? Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Dimitrije Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 3 minutes ago, harper said: Stankovic je veceras imao niz neuspelih eksperimenata i generalno je jako lose pripremio i igrace i taktiku. Jedino sto moze da ga opravda je izostanak Bena zbog povrede. Dovoljno je videti sve nase kvalifikacione utakmice otkako je Ben dosao u klub pa razumeti koliko je on vazan u do or die situacijama. U toj konkretnoj situaciji trebalo je bekove da igraju Gajic i Gobeljic a unutra Milunovic i Degenek. Nije bilo nikakve potrebe za izmisljanjem tople vode sa Pankovom koji je veceras 'ladno mogao da nas izbaci, a Gobeljicu je, za razliku od Degeneka, svejedno na kojoj bekovskoj poziciji igra. Ja mislim da Gobeljic uopste nije trebalo da igra. On je izuzetno limitiran igrac, i tehnicki i takticki, i jedino njegova odanost klubu i pozrtvovanost u igri su kvaliteti ali nedovoljni da mu garantuju mesto u startnih 11. 1
LeBron Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 4 minutes ago, beeva said: Jel sa Banetom ima ikakvih pregovora uopšte? Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Verujem da ce kod nas ako udjemo u LS 1
Dimitrije Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 2 minutes ago, LeBron said: Verujem da ce kod nas ako udjemo u LS Za taj ulaz nam je potreban.
Recommended Posts