Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

gledao sam sve i svašta, ko sve nije igrao u zvezdi u poslednjih 20 godina, ali beskorisnijeg i jalovijeg napadača od tomanea nisam video

Posted

Ako može, čitav tim da se zameni na poluvremenu + trener. 

Hvala.

Posted

praznik fudbala :frust:

ko kad sa fife predjes na pes pa se ne hvataju komande bas...

Posted

Možemo mi lako da ispadnemo od ovih koji pojma nemaju. To dosta govori kakvi smo mi... 

Posted

Sta koji kurac mi igramo, mislim da ni igracima na terenu nije jasno. Cela desna strana moze komotno da izadje s utakmice, Nikolic se usrao, Gobeljic i Spiridonovic mu izgleda dali sinoc po Skenderbegu. Katai nikom ne da loptu, Kanga bez ambicija. Tomane padavicar, Sanogo ispizdeo. Katastrofa.

Posted

Prvih 10-15 minuta Tirana je bila nervozna i respektovala Zvezdu.  Posle su se stabilizovali, drze nas daleko od njihovog kaznenog prostora a imali su dve dobre sanse.  Zvezdin sredni red ne radi.  Bekove nemamo.  Katai pokusava sam.  Samo jedna sansa bez suta u okvir gola.  Ko ovde prvi da gol, taj verovatno prolazi dalje.  A nisam siguran da ce to da bude Zvezda.

Dokle ce Borjan da bude Zvezdin najbolji igrac u utakmicama LS?

Posted

Stankoviceva rekombinacija tima sa Degenekom je izgleda vise zbunila Zvezdine igrace nego Tiranine.  Stankovic ima veliku priliku da usere povoljan zreb.

Posted

Kao da čekaju revanš. Užasno metiljavo. A i teren je kršina, lopta se jedva kontriliše. 

Posted
1 minute ago, fandorin said:

Kao da čekaju revanš. Užasno metiljavo. A i teren je kršina, lopta se jedva kontriliše. 

Nesto ne vidim da igracima Tirane smeta los teren da kontrolisu osnovne pasove, niti sam video da je nekog od njih preskocila lopta jer je cekao pas kao mulac kao, na primer, Gobeljica. Terenu ne fali nista, treba nam par igraca s mudima koji ce da izadju da igraju fudbal i da podviknu saigracima.

Posted

ja sam se plasio da ne udju u nervozu a oni usli u apatiju... 

Posted
3 minutes ago, fandorin said:

Teren je posle 15 min vec bio poprilicno izoran.

Posted

ništa ne fali Tirani, nisu dali da im se priđe golu, a imali su tri dobre situacije, dva puta Borjan vadio i onaj prvi šut blizu stative

Posted

Gobejic je u mom tefteru danas najslabiji.  Da Stankovic reskira da uvede Rodica i/ili Gajica da dobije prodornost preko krila?  Gobeljic i Degenek ne daju nikakav doprinos u napadu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...