Ratamahatta Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 1/2 @35, pa dovede Ivanovica, Prijovica i Mesija.
MiddleClass Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Izasle kvote. 1.60 Potcjenjeni smo. Bice plitak potok sutra vece... 1
Milosh76 Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Sutra se igra bitna utakmica, a pre tri godine na danasnji dan... 1
Ros Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 prosle godine smo izgubili drobnjaku trojku iz auta beronovim koracima. nadam se da ove necemo izgubiti fljamurtari
Hobbit slayer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/poslednje-stankovicevo-iznenadjenje-degenek-levi-bek/364581Ne znam koliko ima istine u Darjanovom članku u vezi promena u startnoj postavi, ali prema ovome je Deki dobro promešao sastav. OK, mogu da razumem Degeneka umesto Rodića, rotaciju Ivanić-Nikolić, Spidi-Ben... Ali ako već hoće da počne sa pravim špicom, zašto ne Boakye? Čak i ako nema kondicije za 90 minuta, ima za prvih 45, a posle toga može da se menja u zavisnosti kako se otvori tekma. No, u svakom slučaju, videćemo... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Milosh76 Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 (edited) Imas i jos pesimisticniju opciju, gde Ben ne moze da igra, pa je zbog toga Spidi u timu, a on na klupi. Boaci je povredjen, odigrao je 10-15 minuta protiv Proletera ove sezone... poslenja utakmica pre toga je bila pre pola godine... Edited August 25, 2020 by Milosh76
Nikodije Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 (edited) kakav sad degenek levo, je l ikad on igrao levo u zvezdi ili bilo gde drugde? koliko se ja secam, igrao je samo prinudno desno, jednom ili dva puta, levo nikad, previse se mesa tim na pocetku sezone, svaku utakmicu pocinje drugaciji sastav. Edited August 25, 2020 by Nikodije
triple_nippled Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 ovo sa rodicem na mozzartu je cisto lupetanje. sigurno ce poceti utakmicu, verovatno i odigrati vise od ovih 45min koje je igrao u prvenstvu. prosto, jedini je levi bek i deki ga cuva za ls. a opet za to jedno poluvreme odrzava formu. uopste mi se ne svidja to sto rodic igra duze vreme, ali jedini je levi bek i sigurno pocinje veceras. kao i degenek, kao i ben u spicu. borjan, rodic, gajic, degenek, milunovic, sanogo, kanga, ivanic, katai, spiridonovic i ben sve osim ovog sastava ce biti iznenadjenje
Hobbit slayer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Mislim da je igrao na pripremama. A i inače se, tokom karijere, šetao po odbrani i na mestu zadnjeg veznog... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Milosh76 Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 (edited) 3 minutes ago, Nikodije said: kakav sad degenek levo, je l ikad on igrao levo u zvezdi ili bilo gde drugde? Igrao je par puta pripremne. Ovo je verovatno ideja da bude treci stoper, a da Gobelja divlja sam po desnoj strani... Generalno Balerina retko pogadja sastav, ako je Rodic nespreman, ili Gobelja levo, Gajic desno ili ovaj eksperiment sa Degenekom. Nema trece. Ben je posle gola izasao iz igre zbog povrede. Postoji sansa da nije 100% spreman i da zato nece poceti. Edited August 25, 2020 by Milosh76
Hobbit slayer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Igrao je par puta pripremne. Ovo je verovatno ideja da bude treci stoper, a da Gobelja divlja sam po desnoj strani... Generalno Balerina retko pogadja sastav, ako je Rodic nespreman, ili Gobelja levo, Gajic desno ili ovaj eksperiment sa Degenekom. Nema trece. Ben je posle gola izasao iz igre zbog povrede. Postoji sansa da nije 100% spreman i da zato nece poceti.Meni je to skroz OK rešenje, jer bi u tom slučaju sa Sanogom ispred njih trojice, imali pristojnu pokrivenost nazad. Čak možda i bolju nego inače... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Apollo Creed Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 58 minutes ago, Milosh76 said: Imas i jos pesimisticniju opciju, gde Ben ne moze da igra, pa je zbog toga Spidi u timu, a on na klupi. Ono kad vidim Tomaneta u 11...
Bright Billy Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 mislim da novinari nisu otputovali u tiranu tako da su to sve totalna nagadjanja...
Recommended Posts