napadaj Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 https://sport.blic.rs/fudbal/svetski-fudbal/tea-katai-rasizam-amerika/8rpj134
kud u maglu Simoviću Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 bilo bi nice kada bi to objasnila demonstrantima u la sreća njena pa nije influenserka
Frank Pembleton Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Imamo mi forumaše u LA, ne treba nam instagram! ... Shiit has hit the fan...
precog Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bilo bi nice kada bi to objasnila demonstrantima u la sreća njena pa nije influenserka ima ko da objasnjava u LA, nema potrebe.
copkillah Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: bilo bi nice kada bi to objasnila demonstrantima u la sreća njena pa nije influenserka mislim da se solidno usrala u život svom mužu
pbg12345 Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 1 hour ago, precog said: ima ko da objasnjava u LA, nema potrebe.
omiljeni Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Quote Stavovi Tee Katai šokirali su javnost. Tee Katai, Tee Higgins četvrti postulat: kad imaš imena kao što su Tea Mia i slično onda nariktavaš rečenicu tako da ime uvek bude u nominativu. npr Tea Katai šokirala javnost.
Radoye Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 3 hours ago, copkillah said: mislim da se solidno usrala u život svom mužu https://www.lagalaxy.com/post/2020/06/03/statement-la-galaxy-tea-katai
copkillah Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 5 hours ago, Radoye said: https://www.lagalaxy.com/post/2020/06/03/statement-la-galaxy-tea-katai Ne znam šta će na kraju da urade, ali sam siguran da će to da mu bude najneprijatniji sastanak u životu.
Azdaja Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Kako je to gadno kad žene fudbalercica nigde nisu ostvarene pa onda krenu da jašu po mrežama i da tripuju da su bitne. 😭🤣😅 Al ova je pobednica meseca Juna, nema sta.
Frank Pembleton Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Pa realno tu je problem "vidljivost" tih osoba, koje ako nema one je same traže...I onda...Zamisli da mu se "zahvale na saradnji"... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 (edited) 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa realno tu je problem "vidljivost" tih osoba, koje ako nema one je same traže... I onda... Zamisli da mu se "zahvale na saradnji"... ... Shiit has hit the fan... pa koliko je realno bitan pa da mu se ne zahvale? ne znam lika do nivoa da mogu da pitam a koji sport? mislim, meni ovo ne zvuchi kao samo mishljenje, prilichno je aktivno i usmereno, teshko da nece da privuche neku nezgodnu paznju oce da izbije zenica sebi iz tanjira i leba i na leba Edited June 4, 2020 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 (edited) izgleda je blizu izbijanja i leba i sleba evo mukica se sad pravda, kako su te objave neprihvatljive, greška porodice, izvinjenje uz obećanje da će se potruditi da saslušaju probleme zajednice i razumeju je e karma će da bude da joj suprug potpiše za nižnji novogord ili tako neku rusku pripizdinu. ili izmir pa da gđa pegla hidžab umesto japanki Edited June 4, 2020 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts