msv Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 I to i na šta će da liči srpski prepev pro-trampovske konzervativne televizije sa Brkom na čelu? Takmiče se sa Telekomom i Euronews-om?
vememah Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 54 minutes ago, DrIlic said: Nije mi jasno što se uhvatiše baš za NewsMax pored mnogo zvucnijih redakcija/televizija/brendova poput ... Cheddar News, Newsy... Baš su zvučna ta dva, nema šta.
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 22 hours ago, jorma shparga said: bas, bas skoro... 21.06. ?
jorma shparga Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 (edited) jun kao takav... ali il ja nista ne znam o televiziji kao takvoj ili je to neki rekord Edited June 2, 2020 by jorma shparga typo
Frank Pembleton Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Nije mi jasno, sta ce im kad vec imaju n1? Pa ne vodi njih neka etika ili "društveno koristan rad". To je neki menađer uradio analizu[emoji769]... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 26 minutes ago, jorma shparga said: jun kao takav... ali il ja nista ne znam o televiziji kao takvoj ili je to neki rekord to je faktički informativni program jedne već postojeće televizije sto, dve stolice, da zategnu dve blende i eto nma news max adria ko li im je smislio naziv
msv Posted June 12, 2020 Author Posted June 12, 2020 SindzaBG tvrdi kako Newsmax uskoro startuje sa pregledom dana na kanalima Nova S i Nova BH.
msv Posted June 17, 2020 Author Posted June 17, 2020 (edited) N1 prenosi vest sa Bete kao da ne znamo o čemu se radi. (N1) Nova američka televizija počinje da radi u Srbiji Quote U Srbiji će uskoro početi da radi nova televizija koja će, kako navode obavešteni izvori, imati saradnju sa jednom američkom medijskom kućom za koju se tvrdi da je "bliska Republikanskoj stranci i predsedniku SAD Donaldu Trampu". Reč je o novoj informativnoj televiziji koja će početi da emituje program na jesen. Pre toga, gledaoci će već od kraja juna imati priliku da svakodnevno gledaju jednu emisiju iz njihove produkcije, koja će se emitovati na drugim kablovskim kanalima. Kako se saznaje, urednička i novinarska ekipa se tek formira, a neka od vrlo poznatih imena iz sveta novinarstva već su potpisala ugovore. Edited June 17, 2020 by msv
Zet Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 http://sbbmembers.blogspot.com/2020/06/newsmax-adria-novi-projekat-united-media.html?m=1
Recommended Posts