Jump to content

Newsmax Adria

Featured Replies

Posted

(Cenzolovka) Uz N1 i Novu S, Junajted grupa osniva još jednu televiziju, Slobodan Georgiev direktor

Reveal hidden contents

Edited by msv

• Replies 384
  • Views 39.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Apsolutno. Ako pogledaš onaj deo Pregleda dana od sinoć gde Šuvakov pokazuje statistike raznih zemalja tako što je na x osi broj umrlih, a na y osi broj dana u kojem je bio toliki broj umrlih (to su o

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

dragan j. torbica: “to je bolovanje iz prošle godine”

• Mozete da pricate sta hocete, ali ovo sinoc, kao i manje-vise svaki put [emoji108]

Posted Images

• Author

Da se vrati Sportska emisija kabinetskog tipaTM, Zlatko Crnogorac da producira nešto, Čoban da prelistava štampu, Toma Mona da priča biznistu...

Ne kapiram šta će im sad i Newsmax pored N1 i Nove S (jeste da je infotainment ali i njih racunam). 

Malo ste poranili sa otvaranjem teme [emoji41]

... Shiit has hit the fan...

On 30. 5. 2020. at 18:50, Frank Pembleton said:

Malo ste poranili sa otvaranjem teme emoji41.png

po onom sto sam cuo bas i ne...

mada meni datum zvuci nerealno skroz :cry:

A šta si čuo?

bas, bas skoro...

Edited by jorma shparga

Bas me zanima kakvu ekipu ce okupiti...

• Author

Direktor je spreman :cool:

Edited by msv

jebem ti sunce

Biće spektakularno!

Koji je uopste koncept te televizije? News kanali su kod nas gledani koliko i naucni, samo zabava, farme, sport... kultura i informisanje 0

Verovatno nešto "do sada neviđeno na ovim prostorima"...

Newsmax je u SADu poznat zbog svog izvestavanja. Bukvalno su kao klon FOX Newsa. 

Nije mi jasno što se uhvatiše baš za NewsMax pored mnogo zvucnijih redakcija/televizija/brendova poput DW, Sky News, NBC News, CNBC, MSNBC, CBS News, Cheddar News, Newsy, Vox i dr. 

On 2. 6. 2020. at 16:09, DrIlic said:
Newsmax je u SADu poznat zbog svog izvestavanja. Bukvalno su kao klon FOX Newsa. 

Nije mi jasno što se uhvatiše baš za NewsMax pored mnogo zvucnijih redakcija/televizija/brendova poput DW, Sky News, NBC News, CNBC, MSNBC, CBS News, Cheddar News, Newsy, Vox i dr. 
Ko da su mogli da biraju...