Lancia Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Izgrednici su najnoviji film Dejana Zecevica a scenarijo potpisuje Djordje Milosavljevic. Prica prati grupu studenata sociologije koji iz radoznalosti prave mali socijalni eksperiment, ali se stvari vrlo brzo otrgnu kontroli i nastaje totalni haos. Reditelj ovog filma je Dejan Zecevic a scenarista je Djordje Milosavljevic. Obojica se bave i pisanjem scenarija i reziranjem, i obojica su prilicno daroviti ljudio koji su nam bilo zajedno bilo odvojeno podarili gomilu zanimljivih i kvalitetnih filmova (Kupi mi Eliota, Tockovi, TT sindrom, Mehanizam, Cetvrti covek, Neprijatelj...) tako da ce i ovaj film najverovatnije biti dobar. Po trejleru, mene podseca na filmove Darena Arfnovskog i Dzima Dzarmusa.
copkillah Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 25 minutes ago, Indy said: Rade2 sa Sagite ukrao Lanчin login!
Milošica Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 (edited) A ozbiljno,jeste li gledali film? Stvarno drži pažnju sve vreme,mada priča nema veze sa vezom,ni u nekom simboličnom smislu.I dobro glume svi.I ona devojka super izgleda. Edited May 23, 2020 by Milošica
pbg12345 Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 a sto ste se ovom liku nakacili na ledja sad bacih pogled na njegove postove, mahom sve o filmovima/serijama sta je tacno problem? ima drugaciji ukus? ne smatra da je sve snimljeno u srbiji djubre?
keitel Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 1 hour ago, pbg12345 said: a sto ste se ovom liku nakacili na ledja sad bacih pogled na njegove postove, mahom sve o filmovima/serijama sta je tacno problem? ima drugaciji ukus? ne smatra da je sve snimljeno u srbiji djubre? Preteča sns bota, lik koji ide od foruma do foruma i radi c/p komentare u svrhu promocije. A i kupi mi eliota je teško đubre.
Recommended Posts