Biti ili Piti Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Serijal je zabavnog, humorističnog karaktera. Igra je u pitanju — igraju je dvoje ljudi koji imaju neki međusoban odnos (partneri, bivši partneri, prijatelji, roditelj i dete, braća/sestre/rođaci, komšije, cimeri, kolege, ljudi na blind date-u), rađeno po principu američkog YouTube serijala "Truth or Drink" Postavljaju pitanja jedno drugom, i mnogu da odgovore iskreno, ili da eksiraju piće. Pitanja su lična, zabavna, filozofska, škakljiva, ozbiljna i životna — nešto što nisu pitali ni sebe, a kamo li jedno drugog. U nezavisnoj produkciji, sa timom od troje ljudi smo snimili 9 epizoda, od kojih prve dve možete videti ovde. Sledeća epizoda izlazi sutra (i svakog četvrtka izlazi nova epizoda). Ostavite nam utiske u komentarima na videu, zanima nas šta mislite! :) Pozdrav!
Jumanji Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Haha, pogledala sam sada prvu, odlično, sjajan par [emoji3]Kasnije cu ostalo.
Jumanji Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Mene pitaš?Ne naravno, ali da ne cepidlačimo, simpa su baš.I one dve sestre.Kaže organizator... biće pitanja filozofska, ovakva, onakva ne znam kakva, ali tandara-mandara suština je da se sve vrti oko sexa, jer tu je vazda najveća znatiželja, da ne kažem taboo.
roksi Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 nemam vremena da dovrsim ali jesu simpaticni ovi prvi. dalje nisam gledala. momcima je ocigledno to malo cringy:)) a i nije da nije...
precog Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 trebalo bi da se naglasi na naslovnoj strani foruma da je ovo forum sredovecnih cinika, bilo bi lakse svima.
pt 2.0 Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 (edited) Glupo, usiljeno i nepotrebno. Blam me bilo da gledam duže od 3-4 minuta. Edited June 8, 2020 by pt 2.0
Recommended Posts