Delija67 Posted January 22 Posted January 22 Upravo zbog Dunava izgledaju kao ok mesto za zivot za razliku od Pazove ili Batajnice. Mogli bi bez problema da imaju autobus do Batajnice na 15 minuta, ali nisu deo Beograda pa ga ne uvode.
Time Crisis Posted January 22 Posted January 22 47 minutes ago, Eleniko said: zapravo mi se ne sviđa generički problem svuda, nedostatak kvalitetne ili barem autentične arhitekture zgrada u kojima žive ljudi. ovo deluje da je sve zidano bez plana i projekta i udri. Kad nema nikakvog kontinuiteta nema ni autentične arhitekture - nemačke kuće pre rata, zatim komunisti sa zgrada/blokovima i trgovima, zatim ovi najnoviji preko svega toga s behaton kockama
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 3 hours ago, brusli said: Kad razmislim, u pravu si, nema lepog gradica u Sremu (ako izuzmemo centar), osim Sr Karlovaca. Zato su npr Becej, Vrsac, Srbobran mnogo bolji. Meni je Vrsac skroz kul gradic. Mada ja sam iz Sumadije pa volim da vidim neko brdo. Ako ne brdo onda daj bar neke zgrade da sakriju ravnicu. Ubi me depra kad je vidim. Verujem da mi je to glavni problem sa malim mestima po Vojvodini.
Yoyogi Posted January 23 Posted January 23 Ovo je dug topik, ne citam od pocetka. Ja se mislim da kupim stan u Nagoji i da zadrzim stan u Bangkoku. Ovakav stan, 5. sprat, lift, parking, 77kvm, je 50,000 EUR. 5 minuta peske do voza koji ide na 3 minuta i u centru si (ako uopste treba igde da ides) za 12 minuta. Da, tako nesto. Trazio sam po plazama samo su tamo stanovi manji, 45kvm. Mozda mi agencija i nadje nesto. 1
SNARC Posted January 23 Posted January 23 2 hours ago, Shan Jan said: Meni je Vrsac skroz kul gradic. Mada ja sam iz Sumadije pa volim da vidim neko brdo. Ako ne brdo onda daj bar neke zgrade da sakriju ravnicu. Ubi me depra kad je vidim. Verujem da mi je to glavni problem sa malim mestima po Vojvodini. Nisi nikad bio cenim ? Ovo sam ja uslikao skoro..sa jednog od nekoliko brda iznad grada
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 A pa mozda nisam bio jasan, to je jedan od razloga zasto mi se svidja Vrsac, za razliku od ostatka Vojvodine 1
Jesper23 Posted January 23 Posted January 23 (edited) 1 hour ago, ivy said: pa ima cela planina Kako se lagano razbacujemo sa epitetom planina, to je breg (i to da budemo darežljivi). Grad Trebinje, za 20 minuta si na moru, pola sata Dubrovnik, za 40 minuta Herceg Novi. Nekretnine se izdaju kao lude, poslao kao u priči (Tr-Du-HN da biraš), klima odlična, dina rijeka, šetališta kraj rijeke, restorani, tvrđava, platani, ogromni parkovi, kupališta (tona i sva su divna), bioskop, vinarije... Edited January 23 by Jesper23 3
ivy Posted January 23 Posted January 23 2 minutes ago, Jesper23 said: Kako se lagano razbacujemo sa epitetom planina, to je breg (i to da budemo darežljivi). da izvines planina,po definiciji, je vislja od 500mnv a Vrsacke imaju,cak ,640mnv 2 3
Jesper23 Posted January 23 Posted January 23 (edited) 56 minutes ago, ivy said: da izvines planina,po definiciji, je vislja od 500mnv a Vrsacke imaju,cak ,640mnv Znam da voliš planinarenje, onda je po Bosne u planini. Nema planine ispod tisuće, realno Ajmo oživjeti ovu temu, top mi je priča o alternativama za urbanu betonsku džunglu. Samo treba čovjek da se odvaži i rješeno, za put od kuće do posla (za one koji žive u predgrađu ili okolnim mjestima) motor je zakon, uštedi dosta vremena. edit: Ja sam čovjek za juga, samo je fora pregurati zimu, čim dođe druga polovina februara može se u vinograd Edited January 23 by Jesper23
napadaj Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, Jesper23 said: Grad Trebinje, za 20 minuta si na moru, pola sata Dubrovnik, za 40 minuta Herceg Novi. Nekretnine se izdaju kao lude, poslao kao u priči (Tr-Du-HN da biraš), klima odlična, dina rijeka, šetališta kraj rijeke, restorani, tvrđava, platani, ogromni parkovi, kupališta (tona i sva su divna), bioskop, vinarije... Al ima gomila Hercegovaca :( 3
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, Jesper23 said: Kako se lagano razbacujemo sa epitetom planina, to je breg (i to da budemo darežljivi). ruku na srce, to se i zove Vršački breg. Taj famozni Svršac je jedno bahato mesto za život, Hemofarm je tu jako digao standard stanovništva i kuće su lepe, ulice uređene itd. Ali fakat i to je selendra, mada je dosta toga zanimljivog u radijusu, može se lepo organizovati život za starija lica poput mene /pecanje, vinograd, sviranje penistu/ 1 1
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 Et, ne valjaju vam kad su u Novom Sadu, sad ne valjaju ni u Trebinju... Polako, doći će svi ovdje, onda vi možete ko Čvarkov na Zmijanje 🤣 1
Jesper23 Posted January 23 Posted January 23 57 minutes ago, napadaj said: Al ima gomila Hercegovaca :( Kome smeta malo kurčenja i kurčevit nastup 47 minutes ago, James Marshall said: Et, ne valjaju vam kad su u Novom Sadu, sad ne valjaju ni u Trebinju... Polako, doći će svi ovdje, onda vi možete ko Čvarkov na Zmijanje 🤣 I u Banja Luci ih ima tona, lako ih je prepoznati, a brate i drže se zajedno.
glibav Posted January 23 Posted January 23 Zapravo Trebinjci i Bilecanci su uglavnom panje, Gacani i Focaci su krkani, Nevesinjci isto ok, ipak je to predgradje Mostara. Ovo je ono sto znam iz vojske, generalizacija neka.
Recommended Posts