Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: a jakovo? Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop...
vladavsnarod Posted January 18 Posted January 18 1 minute ago, Shan Jan said: Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop... Sve to + akvapark 1 1
jms_uk Posted January 18 Posted January 18 35 minutes ago, Shan Jan said: Cuj ja sam ziveo u gradu koji je sustinski bio veliko selo, meni je bas nedostajalo to gradsko jezgro sa parkovima i starim zgradama da se setam i sednem na klupicu. Pravda za Main Mall i okolinu 😂 1 2
Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, jms_uk said: Pravda za Main Mall i okolinu 😂 Kad sam ja dosao vec je CBD preuzeo glavnu rec. Joooj sad mi nedostaje Nandos. Nigde van Afrike ne valja. 1
noskich Posted January 18 Posted January 18 (edited) Gabor, centar sveta. Neverovatno da na forumu imamo čak 2 bivša expata iz Bocvane. Edited January 18 by noskich
brusli Posted January 18 Posted January 18 Na tu stranu najbolja je Indjija, ali je ipak 3 puta manja od Panceva. S druge strane mnogo bolji polozaj, 35 min od NS, 35 min od NBGD, 10 min od Fruske Gore, dosta poslova, jaka privreda, ima sve sto treba, centar tog dela Srema. Zagadjenje u Pancevu, koliko sam cuo dolazi od petrohemije, ne od rafinerije. I u Pancevu je navala stanogradnje, evo gomila beogradzana hoce tamo. 1
Desmond Bojčinski Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, brusli said: ima sve sto treba -1 Spoiler Realno Mitrovica kida za par redova veličina sve gore nabrojano. Zato je malo i skuplje ali to je to. 1
brusli Posted January 18 Posted January 18 E u pravu si, nema reka, ali su Stari Slankamen / Sr Karlovci na 20 min lagane voznje.
Popular Post SNARC Posted January 18 Popular Post Posted January 18 E..ali znate sta zaista razbija..i sve sto je bitno je blizu.. Spoiler Slovenija 15 3
Time Crisis Posted January 18 Posted January 18 (edited) 6 hours ago, Shan Jan said: I Indjija je malena al razmislicu, dobra je lokacija. Samo sam cuo da je i ona pretrpana novogradnjama gde im mesto nije. Valjda @Mil@n je nesto pricao o tome, ako nisam prezupcio. Rafinerija je dobila nove filtere od strane Rusa, verovali ili ne. Tokom zime je manje zagadjeno Pancevo nego Beograd. Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični Edited January 18 by Time Crisis 2 1
Eleniko Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, Time Crisis said: Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični A ima i tradicionalni mandovsko gastoski buvljak jednom mesečno, kažu ima i od ptice mleko
Bogotac Posted January 18 Posted January 18 Kod nas je postao užas,nakaradna gradnja,Beograđani se žale da je saobraćaj gori nego kod njih,gužva na svakom koraku,uopšte više nemas osećaj da si u malom gradu od 25K. 1
vladavsnarod Posted January 18 Posted January 18 Gledaj ti na drugu stranu... jel idu Beograđani u Smederevo?
Recommended Posts