Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

sve je to sića. ja čekam 20000 x 2 da otplatim inverter.

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

• Author
Daćeš mi podatke da ti uništim život, s obzirom da ne veruješ u sve to.
Ti bar pola moras da uplatis PPPu, posto ces ti za 20 godina biti jedan od retkih koji ce pisati i tada i sada :D

kakav dobitnik tranzicije biggrin.png

@gosn dzole, dakako!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• 4 weeks later...
  • Author

Vučić je za televiziju Hepi kazao da je imao sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim, na kojem je dogovreno da mladi dobiju još jedan paket državne pomoći nakon izbora 3. aprila.

„Mladi mogu da računaju na najmanje još 100 evra do Vidovdana, dakle nakon izbora“, rekao je predsednik države.

Velika je frka za izbore očigledno.

Pomrla mu većina penzionerskih sigurnih glasova jer "ekonomija mora da se vrti", pa se sad jure glasovi iz mlađahnog bazena.

• Popular Post
46 minutes ago, Milosh76 said:

Vučić je za televiziju Hepi kazao da je imao sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim, na kojem je dogovreno da mladi dobiju još jedan paket državne pomoći nakon izbora 3. aprila.

„Mladi mogu da računaju na najmanje još 100 evra do Vidovdana, dakle nakon izbora“, rekao je predsednik države.

Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija. 

Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baron Koen snimiti parodiju jednog dana. 

Kako ćemo mrzeti nekog randoa za jedno 20 godina jer se živi u dužničkoj bedi, a za vreme Vučketa pare sa neba padale bajo moj.

18 minutes ago, Valkyrie said:

Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija. 

Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baron Koen snimiti parodiju jednog dana. 

Možda već snima, pogledaj koga borat prati na tviteru :lolol:

Edited by mraki

1 hour ago, Milosh76 said:

Al je frka velika,posebno za BG.

Prelepo

Stiže i penzionerima 20k, to je ranije rešavano sa mnogo manjom sumom.

Teška diskriminacija osoba od 30 do 65 realno.

• Popular Post

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

49 minutes ago, Mos said:

Kako ćemo mrzeti nekog randoa za jedno 20 godina jer se živi u dužničkoj bedi, a za vreme Vučketa pare sa neba padale bajo moj.

FLBibcUWQAEbGd2?format=jpg&name=small

Background Picker
Customize Layout