July 13, 20204 yr 1 minute ago, Joe D said: potresna ispovest nemoj, to su oni sto se gdegod vide grcku zastavu slikaju sa njom/slikaju nju koji je to poremecaj u glavi da slikas zastavu neke drzave i okacis na net aj i ljubav ka grckom moru i tzv narodu al to sa kultom i fotkanjem grcke zastave mi je poseban fenomen
July 13, 20204 yr Cuo sam za neke slucajeve da turisticke agencije ljude iz Beograda salju npr. u Sentu da se testiraju jer nije guzva, da sto pre dobiju negativan test zbog putovanja Edited July 13, 20204 yr by de Sisti
July 13, 20204 yr 2 minutes ago, Joe D said: pocece i po benzinkim pumpama na pauzi za pisanje da se tesiraju, kako je krenulo Tu ne mora ni da se čeka. https://www.standard.co.me/svijet/u-srbiji-prodaju-lazne-testove-na-koronu-na-niskom-aerodromu-50-na-benzinskim-pumpama-65-eura/
July 13, 20204 yr sta je ljudima u glavama da idu u sred pandemije autobusom na more, ja ovo stvarno ne razumem. razumeo bih da beze od opasnosti, od rata, od bilo cega, idu na proracunati rizik jer ako ostanu moze da bude mnogo gore, ali more, stvarno mi je tesko da se saosecam sa njima.
July 13, 20204 yr Just now, precog said: sta je ljudima u glavama da idu u sred pandemije autobusom na more, ja ovo stvarno ne razumem. razumeo bih da beze od opasnosti, od rata, od bilo cega, idu na proracunati rizik jer ako ostanu moze da bude mnogo gore, ali more, stvarno mi je tesko da se saosecam sa njima. da si jednom pojeo giros u Haniotiju dok su ti stopala umočena u more - razumeo bi.
July 13, 20204 yr 9 minutes ago, de Sisti said: Cuo sam za neke slucajeve da turisticke agencije ljude iz Beograda salju npr. u Sentu da se testiraju jer nije guzva, da sto pre dobiju negativan test zbog putovanja Sa tim testom, koji se radi iz krvi i dobija za sat vremena..tacno svi mogu da se uhvate za usi i igraju.
July 13, 20204 yr Moze neko pojasnjenje vezano za karantin (od 7 do 14 dana) - Gde se sprovodi? Puste te da odes do željene (bookovane) destinacije pa onda tu ulazis u karantin? Ili postoje neke odredjene prostorije/smestaj u kojem se od sprovodi (uz granicu ili n nekoj drugoj, odredjenoj lokaciji)?Puste te, posebno ako si se prijavio na onaj link što je bio gore. Sad kako će te i koliko proveravati hrvati na adresi "letovanja" ne znam, ali ako nemaš tamo nikoga bližnjeg ne bi preporučio... Mene su pustili u četvrtak u povratku (samo tranzit) sa "ja ću te pustim ali kako ćeš i dal ćeš proći tamo gore ne znam", mislio je na slovence i italijane koji su u sredu-četvrtak uvrstili Srbiju u zinu rizika. Niko ništa nije proveravao ali sad sedim u 14-dnevnom obaveznom karantinu jer su kazne za izbegavanje postale drastične a ima i smisla... Zovu me svaki dan iz lokalne sanitetske službe da potvrdim da: 1. nemam temperaturu, 2. nemam kašalj, 3. nemam respiratornih problema. Automatizovan poziv, stisni jedan ako imaš temperaturu veću od 37,5 c°, stisni 3 ako nemaš temperaturu... itd.Čekam isto da dođu da mi pokupe smeće jer osim što ne smem da imam kontakt sa nikim ni smeće ne mogu da iznesem (i izmešam sa nečijim) kao normalan čovek da se ne bi stvorio rizik. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 13, 20204 yr Jel do 1.avgusta zabrana il od sutra dozvoljen ulazak sa testom? Wtf? http://rs.n1info.com/Vesti/a619258/Za-ulazak-u-Grcku-obavezan-negativan-test-na-koronavirus.html
July 13, 20204 yr 2 hours ago, InvisibleLight said: nemoj, to su oni sto se gdegod vide grcku zastavu slikaju sa njom/slikaju nju koji je to poremecaj u glavi da slikas zastavu neke drzave i okacis na net aj i ljubav ka grckom moru i tzv narodu al to sa kultom i fotkanjem grcke zastave mi je poseban fenomen i meni je to fenomen
July 13, 20204 yr 24 minutes ago, Tsai said: Gde uopste moze da se ode iz Srbije, kopnom i avionom? Bugarska, Albanija, Turska? Kazu spanija BiH moze
July 13, 20204 yr Quote Novosađanin M. S. (17), za koga se pretpostavlja da je sin biznismena, uhapšen je u Budvi nakon što je, kako se sumnja, vozeći jahtu kod plaže Mogren izazvao pomorsku nesreću u kojoj je poginula Maja Šljivančanin (31), dok je Vladan S. (36) povređen. Kako su preneli podgorički mediji, tragedija se dogodila u subotu oko 14.10 sati, kada se M. S. vozio skupocenim plovilom dugim 12 metara po otvorenom moru između Školjića i Mogren plaže. Današnja vest.
July 13, 20204 yr Ne znam što si naglasio da je današnja. Bilo je objavljeno i u subotu, npr. Blic. ako je zbog toga otkud on dole kad su granice zatvorene, u kuriru kazu: Quote Inače, istragom je utvrđeno da je M. S. na primorje došao iz Srbije, i to privatnim avionom. a inače istog dana, ne znam da li ima veze, al mi miriše na to, pooštreni su uslovi za te biznis letove. Mene više zanima čija je jahta, čiji je sin i koje još bio na njoj. Ovo me podsetilo i na sličnu nesreću od pre 16 godina za koju nisu nasli ko je upravljao gliserom, a tračevi su jako zanimljivi.
July 13, 20204 yr 4 hours ago, InvisibleLight said: Kazu spanija BiH moze Jedna htela da se vrati u Španiju (tamo živi 20ak godina), kupila kartu za početak avgusta pa joj naknadno ponudilo povrat novca ili kartu za drugi deo avgusta. Ubosnu ako nam zabrane Srbija će da implodira...ovo malo šverca ako se ukine zapadni Srem je kaput.