July 10, 20204 yr On 8.7.2020. at 18:08, Haralampije said: Realno,svugde je bolje nego na CG primorju, bilo kad i bilo gde Ne bih se složio. HN u maju, junu, septembru, oktobru ume da bude božanstven.
July 11, 20204 yr 5 hours ago, Anonymous said: Ne bih se složio. HN u maju, junu, septembru, oktobru ume da bude božanstven. +1. HN je vrlo dobar. Čak je i Igalo u poslednje vreme prestalo da liči na vašar u Mionici.
July 11, 20204 yr bila na adi, od sedam do osam. u vodi sama, na obali josh 3 gospodje. distanca sam bog zna na shta lichi u 5 popodne sent from bubamoto
July 11, 20204 yr Zna li neko ( @renne?) da li porodica može da udje u Bosnu ako jedno od njih ima BiH državljanstvo, a ostali EU?
July 11, 20204 yr meni je ta Ada ostala u secanju kao divno 1 mesto ali bili smo tamo skoro kod nudista,znaci u samom cosku (ne znam koja je to strana) kod mene ovog leta malo planina i malo vise Dunava kao i uvek
July 11, 20204 yr Dobra je Ada za plivanje. Ja dođem oko 9-10, preplivam tamo i nazad, odmorim, vratim se još malo na sredinu jezera i idem kući, bez zadržavanja na plaži ili po kafićima. Kod obale voda ne deluje privlačno, zbog podizanja mulja i peska sa dna, gomile dece i gužve, ali je voda dobra čim se otpliva malo dalje ka sredini.
July 11, 20204 yr 3 minutes ago, ivy said: meni je ta Ada ostala u secanju kao divno 1 mesto ali bili smo tamo skoro kod nudista,znaci u samom cosku (ne znam koja je to strana) kod mene ovog leta malo planina i malo vise Dunava kao i uvek Meni se svidja ulaz u dunav sa sremske strane, iz kamenickog parka. Moj vekejsn ce izgleda biti po FG, bajk, bord, setnje, al iskljivo radnim danima Hocu da upoznam svaki m2, svaki potocic i toponim, sad sam nivo 17 na skali do 100
July 11, 20204 yr Hrvati od ponoći uveli 14 dana karantin za državljane Srbije. Kolegu jutros vratili s granice.
July 11, 20204 yr 44 minutes ago, Tolaa said: Zna li neko ( @renne?) da li porodica može da udje u Bosnu ako jedno od njih ima BiH državljanstvo, a ostali EU? Može
July 11, 20204 yr 31 minutes ago, napadaj said: Dobra je Ada za plivanje. Ja dođem oko 9-10, preplivam tamo i nazad, odmorim, vratim se još malo na sredinu jezera i idem kući, bez zadržavanja na plaži ili po kafićima. Kod obale voda ne deluje privlačno, zbog podizanja mulja i peska sa dna, gomile dece i gužve, ali je voda dobra čim se otpliva malo dalje ka sredini. drugar mi svaki dan raportira sa ade, kaze da je tek juce malo bila muljava voda, al da nema i dalje bilo kakve guzve u onom pravom smislu, ko sto ume biti.
July 11, 20204 yr @InvisibleLight super ti je plan za Frusku,to sam ja odlucila jos pre par godina i od onda sam mozda na lvl 25 od 100 ...jer Fruska je life long proces upoznavanja ali pauziram kada je prevruce a evo bice par lepih dana za to sledece nedelje pa tako par dana na Fg par dana na reci i uzivancija mada mi gde se zavlacimo po sumi nema ljudi ni vikendom tako da nemoj propustati vikende nego samo biraj dublju sumu
July 11, 20204 yr 9 hours ago, Anonymous said: Ne bih se složio. HN u maju, junu, septembru, oktobru ume da bude božanstven. Pazi, mogao bih da obrazlazem sledecih sat vremena zasto tamo vise nikad necu ici.Da pomenem samo jedan razlog : U 20 god sam bio dva puta, oba puta cela familija fasovala stomacni virus.Tesko li je odvesti govna na pucinu ?