Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

On 8.7.2020. at 18:08, Haralampije said:

Realno,svugde je bolje nego na CG primorju, bilo kad i bilo gde :)

Ne bih se složio. HN u maju, junu, septembru, oktobru ume da bude božanstven.

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

5 hours ago, Anonymous said:

+1.

HN je vrlo dobar. Čak je i Igalo u poslednje vreme prestalo da liči na vašar u Mionici.

dusa me boli sto necu moci ovog leta tu da budem :(

bila na adi, od sedam do osam. u vodi sama, na obali josh 3 gospodje. distanca :D

sam bog zna na shta lichi u 5 popodne :unsure:

sent from bubamoto

Zna li neko ( @renne?) da li porodica može da udje u Bosnu ako jedno od njih ima BiH državljanstvo, a ostali EU? 

meni je ta Ada ostala u secanju kao divno 1 mesto ali bili smo tamo skoro kod nudista,znaci u samom cosku (ne znam koja je to strana)

kod mene ovog leta malo planina i malo vise Dunava kao i uvek

107706425_10224207652198477_215084551900

Dobra je Ada za plivanje. Ja dođem oko 9-10, preplivam tamo i nazad, odmorim, vratim se još malo na sredinu jezera i idem kući, bez zadržavanja na plaži ili po kafićima. Kod obale voda ne deluje privlačno, zbog podizanja mulja i peska sa dna, gomile dece i gužve, ali je voda dobra čim se otpliva malo dalje ka sredini.

3 minutes ago, ivy said:

meni je ta Ada ostala u secanju kao divno 1 mesto ali bili smo tamo skoro kod nudista,znaci u samom cosku (ne znam koja je to strana)

kod mene ovog leta malo planina i malo vise Dunava kao i uvek

107706425_10224207652198477_215084551900

Meni se svidja ulaz u dunav sa sremske strane, iz kamenickog parka. 

Moj vekejsn ce izgleda biti po FG, bajk, bord, setnje, al iskljivo radnim danima

Hocu da upoznam svaki m2, svaki potocic i  toponim, sad sam nivo 17 na skali do 100

Hrvati od ponoći uveli 14 dana karantin za državljane Srbije. Kolegu jutros vratili s granice.

44 minutes ago, Tolaa said:

Zna li neko ( @renne?) da li porodica može da udje u Bosnu ako jedno od njih ima BiH državljanstvo, a ostali EU? 

Može

31 minutes ago, napadaj said:

Dobra je Ada za plivanje. Ja dođem oko 9-10, preplivam tamo i nazad, odmorim, vratim se još malo na sredinu jezera i idem kući, bez zadržavanja na plaži ili po kafićima. Kod obale voda ne deluje privlačno, zbog podizanja mulja i peska sa dna, gomile dece i gužve, ali je voda dobra čim se otpliva malo dalje ka sredini.

drugar mi svaki dan raportira sa ade, kaze da je tek juce malo bila muljava voda, al da nema i dalje bilo kakve guzve u onom pravom smislu, ko sto ume biti.

@InvisibleLight

super ti je plan za Frusku,to sam ja odlucila jos pre par godina i od onda sam mozda na lvl 25 od 100 :D...jer Fruska je life long proces upoznavanja :)

ali pauziram kada je prevruce a evo bice par lepih dana za to sledece nedelje pa tako par dana na Fg par dana na reci i uzivancija :)

mada mi gde se zavlacimo po sumi nema ljudi ni vikendom tako da nemoj propustati vikende nego samo biraj dublju sumu :)

12 minutes ago, renne said:

Može

Hvala! 😊

9 hours ago, Anonymous said:

Pazi, mogao bih da obrazlazem sledecih sat vremena zasto tamo vise nikad necu ici.Da pomenem samo jedan razlog : U 20 god sam bio dva puta, oba puta cela familija fasovala stomacni virus.Tesko li je odvesti govna na pucinu ? 

tesko. ne da djukanovic pare da se govna filterisu kako treba. 

Background Picker
Customize Layout