April 29, 20204 yr On 18.4.2020. at 7:56, vladavsnarod said: jedna od omiljenih budala si gledao https://www.imdb.com/title/tt7929406/? ja nisam uspela da ga nađem ovaj duel sa zygelom i čelendžima mi je isto fora
April 30, 20204 yr Richter ne spada u ovu temu ali ovo izvodjenje Racha 2 mi je nezaobilazno kad je klavir u pitanju.
May 3, 20204 yr (Ne guram Josha što mi je komšija, nego stvarno maximalno otpušta živce...) Radiohead for Solo Piano (Josh Cohen)
May 4, 20204 yr Author Naslov i slika na klipu nemaju veze s muzikom. Muzika je sa Jackovog prvog solo piano albuma iz 2016.
May 10, 20204 yr nije solo vec duo, al prigodno je na danasnji dan.... Edited May 10, 20204 yr by nezvanova
June 1, 20204 yr Author I Ludovico Einaudi. Naslednik jedne od najvecih izdavackih kuca u Italiji koju je osnovao njegov otac i koja je promovisala mnoge cuvene pisce poput Kalvina. Sam Einaudi se trazio po stilovima, koketirajuci s jazzom i modernom klasikom, a kraju nasavsi svoj izraz, izuzetno slusljiv i prepoznatljiv, iako bez neke posebne originalnosti ili nezaboravne umetnicke vrednosti. Neka vrst Jarretta za siroke narodne mase. Inace super lik.