renne Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Pod kupujem sam mislio na igre započeo sam Bugsnax, mislim da bi se tebe dopala, ako već nisi igrao
Calavera Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 bacio sam pogled na bugsnax kad se pojavio onomad, dečja estetika + kilave ocene = nije za mene, možda 1 dana kad ako istrošim beklog
Moća Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Ovo ce biti revolucija ako moze da radi bez seckanja.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Fakundo Sava Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Nije neka revolucija Godinama postoji PS now i Geforce Now ,igranje u oblacima
Baldrick S. Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 1080p na 4k televizorima, to je bas win - win za televizore. Ne za korisnike
ToniAdams Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 jbg meni to seksi ideja, bas sam juce razmisljao o tome ima li sta slicno. malo sam skeptik zbog odziva, al ajda vidimo.
renne Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Uskoro nova mini sega genesis (mega drive) sa 60+ igara
foto Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 da li neko ima preporuku za servis u beogradu koji hoce da se bakce sa sonijevim PS4pro i kontrolerima? moze i na pp ako smatrate da je je reklamiranje. hvala vam puno!
Ras Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Atari 2600+ Emulator klasične Atarijeve 2600 konzole, omogućuje da se koriste novi jednako kao i stari kertridži. Naravno, ovaj novi opremljen je HDMI izlazom, ali i 4:3 modom za originalni ugođaj. Usput, za 50. godišnjicu i Lego ima svoj model Atarijeve konzole. Dvostruko je skuplji od emulatora i naravno nije električni uređaj: https://www.lego.com/en-us/product/atari-2600-10306
kud u maglu Simoviću Posted February 6 Posted February 6 ne vidim pametnije mesto pa da pitam ovde dugo nisam koristio media player na ps4, sad kad ubacim usb sa filmom ovaj ga ne vidi. proverio ekstenziju fajla, trebao bi da je čita. disk formatiran da ga soni čita, uređaj uograde-ovan poslednjim softverom gde je problem da probao sam sa tri različita usb-a
Azdaja Posted February 7 Posted February 7 Imaš li Smart TV možda? Čisto da vidiš hoće li TV pročitati video fajl. Obično je nešto do fajla kad tako prca. Nije velika pomoć al eto. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 7 Posted February 7 na pola puta je do smart-a ranije sam za to rabio eonov box, sad kad sam raskrstio da sbb-om bi trebao da pronađem rešenije koje ne uključuje gledanje sa lap topa
Recommended Posts