steins Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 (edited) On 19.6.2021. at 22:21, Calavera said: @steins šta tačno klinca zanima, jel samo čuo da je switch kul konzola pa oće jedan ili ima neku jasniju ideju šta bi s njim? jel ga više zanimaju singlplejer ili multiplejer igre? zašto bi više hteo switch od neke tradicionalnije konzole tipa ps ili xbox, zbog prenosivosti ili igara? daj malo više informacija, među prijateljima si ovako napamet ne znam koliko bih preporučivao legalan switch, svi najpopularniji naslovi podležu tzv. nintendo taksi, štoćereći da uvek koštaju $60. ima tu i tamo poneki popust, pogotovo za indie naslove i druge igre koje nije radio nintendo, ali nema nekih jačih dilova poput masovnih rasprodaja na steamu ili epicu, xbox game passa ili playstation plusa. samu konzolu možeš naći za tipa 320e na kp, ali ako je klinac mali, računaj da će brzo polomiti nešto, jer kvalitet izrade nije bog zna šta. ako mu nisi baš svečano obećao switch, ja bih pre gledao kako da ga namirim nekom drugom igračkom. sad, ako ga uglavnom zanimaju singlplejer igre i ne smeta ti piraterija, mogao bi razmisliti i o kupovini hakovanog switcha. to je u teoriji isplativije, ali samo u specifičnoj situaciji. On 20.6.2021. at 8:10, precog said: @steinsprvo kazi koliko klinac ima godina. ako je stariji od 6-7 malo sutra ce da igra donkey kong i super mario, dok mu drugari prze fortnite i fudbal/basket. Mudonja ima 10 celih. Calavera - ne vredi, obećao Switch a i on je u fazonu il svič il ladna Morava Zanima ga Minecraft i te fore. Mislim da će mu se npr Donkey svideti. Ne znam. Elem, naručio iz Skoplja Switch - razlika skoro 100e u ceni. Trebalo bi da stigne do kraja nedelje. Edited June 27, 2021 by steins
Calavera Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 (edited) ako je tako nek je sa srećom, pare si nadam se već odvojio iz slamarice imaš ovde sve popuste, pa isprati šta te zanima: https://www.dekudeals.com Edited June 27, 2021 by Calavera
steins Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 ako je tako nek je sa srećom, pare si nadam se već odvojio iz slamarice [emoji3] imaš ovde sve popuste, pa isprati šta te zanima: https://www.dekudeals.comKako se kupuje odavde? Moze i digitalno? To nesto kao steam?Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Calavera Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 tu samo vidiš šta je na popustu i gde, a igre kupuješ tamo gde je popust. digitalni naslovi su ti na nintendovom eshopu (njihova verzija steama, samo s mnogo lošijim searchom, pa većina ljudi koristi ovaj dekudeals), a fizičke uglavnom naručuješ s amazona i sličnih mesta.
steins Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 7 hours ago, Calavera said: tu samo vidiš šta je na popustu i gde, a igre kupuješ tamo gde je popust. digitalni naslovi su ti na nintendovom eshopu (njihova verzija steama, samo s mnogo lošijim searchom, pa većina ljudi koristi ovaj dekudeals), a fizičke uglavnom naručuješ s amazona i sličnih mesta. A može li to sa Amazona da dobaci do Serbije?
Calavera Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 nemam pojma, ja sam svoj switch hakovao pa se ne zanimam tim sitnicama kapiram da je digitalno skoro uvek jeftinije, a uz to i lakše i brže.
Time Crisis Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 11 hours ago, steins said: A može li to sa Amazona da dobaci do Serbije? Sigurno da može, samo što za bilo šta sa Amazona računaj i shipping i carinu i porez, nema teorije da se isplati, osim ako nije u pitanju nešto retko što nigde drugde nema.
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 plus sad imaju i neki depozit pa i na to treba računati
black mirror Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 On 28.6.2021. at 16:03, steins said: Kako se kupuje odavde? Moze i digitalno? To nesto kao steam? Sent from my SM-N970F using Tapatalk mozes ovde, pouzdani su i imaju dobre cene nego nazalost za klince je najbolje pc jer vecina koristi pc, mislim ako hoce da igra minecraft ili fortnite sa drugarima koji igraju na pc-u ja sam mom klincu kupio xbox i u medjuvremenu sam uzeo i neki gaming laptop koji smo trebali koristiti zajednicki, on xbox nije koristio ni tri puta a laptop ja ne smem ni da taknem osim kada treba nesto da mu instaliram ili popravim
Lord Stef Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Narucio Switch lite, ko ga jebe, nek ide zivot itd. U planu su mi samo Mario Maker i Mario Kart, samo sto znam da ce me verenica cimati da kupim i jebeni Pokemon i jebeni Animal Crossing da bi igrali zajedno. Mada vidim da ima i neki Elder Scrolls: Blades, za koji iskreno prvi put cujem ali koji me gadja u slabu tacku.
Lord Stef Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Pretpostavio sam cim je za dz ali jbg, volim Elder Scrolls generalno, pa cu ga svakako odigrati.
Lord Stef Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 @Calavera ajd' kad si vec tu, da te priupitam, kako da pazarim Nintendo Online uslugu iz Srbije?
Calavera Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 mislim da nintendo online pretplatu možeš uzeti samo za us ili eu region, to na kp ide po rati od 2700 kinti za 12 meseci.
Lord Stef Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Napravio sam jednostavno novi account i rekao sam da sam iz US Uzeo 7 dana free trial za Online dok pohvatam sta i kako, konzola stigla, sad se skida Mario Kart 8 1
Recommended Posts