Jump to content

corona - the light side

Featured Replies

On 1. 8. 2020. at 10:38, gospa buba said:
zashto te machke to rade? mozda im daju keksice kad sede na tachkama? mozda ljudima u redovma treba podeliti keksice ko je lepo stao, pa sutra svi stanu. mislim, ljudi vole keksice hihi.gif

sent from bubamoto

Zato što su mačke.
Isto kao i sa kutijama
  • Replies 2.4k
  • Views 333.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hermetico
    Hermetico

Nisam znao gde da stavim, deca šalju ohrabrenje u borbi protiv virusa.  

• Hermetico
    Hermetico

Drugi razred! Ali Mila je posebna priča...           EDIT Mila sedi u svom soliteru na Milji i pegla. Ovaj donji je pravila... Počeli smo u 12, završili u 3 ali ona je os

Posted Images

I kutije to rade?

On 1. 8. 2020. at 10:38, gospa buba said:

zashto te machke to rade? mozda im daju keksice kad sede na tachkama? mozda ljudima u redovma treba podeliti keksice ko je lepo stao, pa sutra svi stanu. mislim, ljudi vole keksice :hihi:

sent from bubamoto

Ih pa nisu to kučići pa da rade na keksiće. Rade jer je lepo, uredno, jer je obeleženo. Ko je imao mačku i npr.opeglani veš na sred kreveta, zna gde će mačka da izabere legne.

tacno da poludis :D

ja kad treba posteljinu da menjam, konj namerno legne preko celog kreveta i ne da mi. moram da ga izguram, izbacim iz sobe i zabarikadiram vrata da ne udje dok ne promenim. 

a onda u cistu skoci ko da je u oblacima i dobro se izvalja sa leva na desno i nesto njuskom drka jastuke kao da ih ususkava. 

i tako svake nedelje. rat. 

Edited by mustang

plague.jpg

EeYL4mbWkAIBC8e?format=jpg&name=900x900

EegWPmEXoAEQWfc?format=jpg&name=900x900

1f637.png

Citam komentare ispod tvita... jebote kako se okupise ovakvi ljudi, sta je bre ovo

Pa mi smo pukom srecom preživeli kao vrsta :isuse: da li je ovo moguce

117074902_3201810789902533_2917896794844166503_n.png

:rolf:

z0eDApl_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Pre neki dan sam na nekom kablovskom kanalu naleteo na The Simpsons Movie (2007) i prisetio sam se jedne scene koja savrseno odgovara danasnjem vremenu :D

Background Picker
Customize Layout