July 28, 20204 yr Just now, gospa buba said: kako se beshe zove ona droga? sent from bubamoto Krokodil...
July 28, 20204 yr 1 minute ago, radisa said: Jel' virus reagovao na poruku? Hoće mu dati prostora u 3. dnevniku da odgovori? Cuj reagovao, bice sutra manje zarazenih garant.
July 28, 20204 yr 3 minutes ago, radisa said: Jel' virus reagovao na poruku? Hoće mu dati prostora u 3. dnevniku da odgovori? Jeste, rekao je OK boomer
July 29, 20204 yr Joj pa ja sam to gledao uživo, bem ti sunce kakva je ono pojava, sunčanica je opičila ili šta već, kakva pjesnička duša mada nije da nije stigla i malo vlasti da se ubuta
August 1, 20204 yr zashto te machke to rade? mozda im daju keksice kad sede na tachkama? mozda ljudima u redovma treba podeliti keksice ko je lepo stao, pa sutra svi stanu. mislim, ljudi vole keksice sent from bubamoto
August 1, 20204 yr On 29.7.2020. at 8:41, James Marshall said: Joj pa ja sam to gledao uživo, bem ti sunce kakva je ono pojava, sunčanica je opičila ili šta već, kakva pjesnička duša mada nije da nije stigla i malo vlasti da se ubuta Dotična se dopinguje odavno (solo drinker) inače ni jednom od početka ove pandemije nije ni prišla u tzv "crvenu zonu", nije obukla skafander...