July 6, 20204 yr Nisam siguran da moze legalno da se tranzitira kroz Abhaziju i Krim. Pridnjestrovlje ne bi trebalo da bude problem. Inace voleo bih da napravim jedan ovakav road trip.
July 7, 20204 yr 5 hours ago, trustno1 said: Može peške preko Albanije Neka moja familija probla 1914 i nisu bas bili zadovoljni.
July 7, 20204 yr 10 hours ago, Delija67 said: Nisam siguran da moze legalno da se tranzitira kroz Abhaziju i Krim. Pridnjestrovlje ne bi trebalo da bude problem. Inace voleo bih da napravim jedan ovakav road trip. Не може из Русије у Украјину са Крима да се уђе, ја мислим...
July 7, 20204 yr Znam da je zajebancija, ali čak i u nekom bizarnom slučaju da se hermetički zatvore granice Bugarske, Makedonije i Albanije prema Grčkoj, a ti nužno moraš da se vratiš baš kolima, najbolje je otići u Igumenicu, i ukrcati auto na trajekt za Trst, pa odatle za SRB.
July 7, 20204 yr 49 minutes ago, Ayatollah said: Znam da je zajebancija, ali čak i u nekom bizarnom slučaju da se hermetički zatvore granice Bugarske, Makedonije i Albanije prema Grčkoj, a ti nužno moraš da se vratiš baš kolima, najbolje je otići u Igumenicu, i ukrcati auto na trajekt za Trst, pa odatle za SRB. Odatle kako? Da li možeš kroz SLO tranzit uopšte?