April 10, 20205 yr 23 hours ago, borris_ said: Samo da napomenem da kada provedete malo vremena pored tih antena, glava počinje da puca. Ovo nisam razumeo, može pojašnjenje? Antene zrače najviše na blizinu (energija opada s kvadratom rastojanja), da li misliš na to?
April 10, 20205 yr Hoću da kažem da te antene utiču na ljude. Mene i kolege sa kojim sam bio (na krovovima zgrada gdje su te antene i kada prolazis ispred tih antena) je bolila glava. Ali kao što si napisao energija brzo opada.
April 10, 20205 yr 53 minutes ago, borris_ said: Hoću da kažem da te antene utiču na ljude. Mene i kolege sa kojim sam bio (na krovovima zgrada gdje su te antene i kada prolazis ispred tih antena) je bolila glava. Ali kao što si napisao energija brzo opada. ovo pričaš samo za 5g ili se glavobolja javlja i kod drugih generacija?
April 10, 20205 yr Glavobolja se javlja cim se priblizis anteni koja emituje energiju (kada je energija najveca), bilo to 2G, 3G, 4G i 5G. Vidio sam te antene postavljene rekao bih na kriminalna način, uperene prema prozoru stana, 8m od stana. Čovjek koji je živio tu se žalio na glavobolju svaki dan poslije 18h. Tada se najviše i telefonira, posto su se ljudi vratili sa posla. Što je više ljudi nakaceno na antenu, veća je energija. Antena je poslije nekog vremena skinuta. Edited April 10, 20205 yr by borris_