April 7, 20205 yr Heh, tolko je smešna ova ekonomija da je žalosno. Sad će valjda biti više vremena za prave stvari https://twitter.com/a83961129/status/1247499499947413513?s=19 samo još treba da nas ubede u prave stvari
April 7, 20205 yr 15 minutes ago, gospa buba said: morace nasilu da nam podstichu potroshnju. klavire da kupujemo meni klavir treba
April 7, 20205 yr 5 minutes ago, slepa živana said: meni klavir treba svaka kuća bi trebalo da ga ima. znam lika koji je na privatnoj žurci sakrio nekoliko piva u klavir, pa kad je nestalo svima, on pobedonosno sede na mesto pijaniste, podiže onaj poklopac i poče da ga otvara o ivicu klavijature
April 7, 20205 yr 1 minute ago, Reaktor said: svaka kuća bi trebalo da ga ima. znam lika koji je na privatnoj žurci sakrio nekoliko piva u klavir, pa kad je nestalo svima, on pobedonosno sede na mesto pijaniste, podiže onaj poklopac i poče da ga otvara o ivicu klavijature eto vidiš imam ja drugaricu koja je odvalila onu donju sranu ispod dirki, pa tu drže cipele.
April 7, 20205 yr 1 hour ago, gospa buba said: morace nasilu da nam podstichu potroshnju. klavire da kupujemo