March 29, 20205 yr 4 minutes ago, MocaVukotic said: .... raskolacenih ociju vice BRING EVERYONE! Jel ovaj fragment iz Leona, profesionalca?
March 29, 20205 yr 6 minutes ago, MocaVukotic said: Ja sad zamisljam gerija oldmana kako se u nekom haosu u bolnici probija medju pacijentima, jednom rukom intubira nekog nesrecnika, dok drugom drzi neku sestru koja umire tu pred njegovim ocima i raskolacenih ociju vice BRING EVERYONE!
March 29, 20205 yr 11 minutes ago, halloween said: Gde se seti olovke i kasete? mislim da nema pojave koja preciznije omedjuje x generaciju od milenijalaca al ga prećeraše da smo mi ekseri u at risk kategoriji
March 29, 20205 yr Fali na slici i selotejp, kad pukne traka (glava zguzva traku, pa ti kao da izvuces, al si nestrpljiv...)
March 29, 20205 yr 1 minute ago, MocaVukotic said: Fali na slici i selotejp, kad pukne traka (glava zguzva traku, pa ti kao da izvuces, al si nestrpljiv...) ili kad se izgužva deo trake, pretvori u konac pa posle kad slusas taj deo preskace Edited March 29, 20205 yr by InvisibleLight
March 29, 20205 yr Moglo bi se reći da je to isto, ali da ne cepidlačim sad... Edited March 29, 20205 yr by napadaj