February 27, 20223 yr Slušao danas razgovor dve gospođe na pijaci: Nisam se vakcinisala, a i što bih, ionako je Putin ubio koronu.
February 28, 20223 yr On 27. 2. 2022. at 18:37, Filozof manijak said: Slušao danas razgovor dve gospođe na pijaci: Nisam se vakcinisala, a i što bih, ionako je Putin ubio koronu. To je sad popular opinion: pre invazije "Evo sad kad Putin napadne Ukrajinu, više neće biti korone!" sad "Evo evo, više nije bitna korona!" Inače, oko mene neki baš zaglavili ovih dana, neki relativno lagano, neki prilično gadno. Ovi drugi nisu vakcinisani.
February 28, 20223 yr Popular Post Bilo je nešto slično, ali momenat jeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20223 yr Bas smo o ovome pricali jutros. Putin ubio koronu. Edited February 28, 20223 yr by borris_
March 3, 20223 yr ja sam u poslednjih par dana srela na ulici četvoro ljudi od onih sa kojima sam se u mladosti puno družila, malo popričali šta ima kako je, složili se da je kraj blizu, i sa svima se rastala s rečima, drago mi je što smo se poznavali... no, vratimo se vedroj strani
March 3, 20223 yr On 3. 3. 2022. at 21:17, slepa živana said: ja sam u poslednjih par dana srela na ulici četvoro ljudi od onih sa kojima sam se u mladosti puno družila, malo popričali šta ima kako je, složili se da je kraj blizu, i sa svima se rastala s rečima, drago mi je što smo se poznavali... no, vratimo se vedroj strani mozemo da otvorimo jedan opsti potforum za smak sveta koji ce da se zove 4 jahaca apokalipse. mozda nije najvaznija stvar u ovom trenutku, ali imati sistem nikad nije lose. Edited March 3, 20223 yr by Aleksija
March 4, 20223 yr On 27. 2. 2022. at 18:37, Filozof manijak said: Slušao danas razgovor dve gospođe na pijaci: Nisam se vakcinisala, a i što bih, ionako je Putin ubio koronu. Kasirka pre neki dan, liku ispred mene u redu: Eeee de si. E'o. Sta ima? Ma nista evo, imala koronu treci put, bas me hoce nesto. Jesi se vakcinisala? Ma kakvi, si lud.
April 8, 20223 yr zabavljaju se sangajci u karantinu https://mp.weixin.qq.com/s/dZhpsImO9IvModhBnuK8kg