Jump to content

corona - the light side

Featured Replies

Sta, prazno? meni se to uvek desi, pa shta?

IMG-3c4d8233c11214571ecf359669dbad9b-V.jpg

Izvini Dudo ali meni ovo ič nije smešno :sad:

25 minutes ago, cartman said:

Izvini Dudo ali meni ovo ič nije smešno :sad:

Izvini ti.

Dvoumila sam se da li da stavim ili ne jer smo u tom našem krugu (koji razmenjuje sličice) potpuno različito reagovali. Nekima smešno, a nekima tužno :sad:.

Ja spadam u ove prve, ali razumem i ove druge.

Izvinjavam se još jednom.

Edited by dùda

Ma nema razloga da se izvinjavas... I ja sam nesto namcor danas ceo dan pa mi antivaxx alarm nastelovan na "vrlo osetljivo" :rolleyes:

Edited by cartman

• Popular Post

May be an image of text that says "expectation reality"

May be an image of 1 person and text that says "Laurent Perrier @itslaurentbtw My favorite outdoor activity is getting my packages at the door and bringing them in"

IMG-e816983f6720f1fc1bba02c4d539fed3-V.jpg

TT0rmYRqIynFgzJVPe4vzad2sBkxEM2dq0v8CLIT

EydswBnWQAMUeGT?format=jpg&name=900x900

4. Ako je od početka pandemije koronavirus mutirao, pa su se razvili različiti sojevi koje ljudi imenuju po etno-geografskim obilježjima, kao što su britanski soj, brazilski soj, južnoafrički soj, njujorški soj i tako dalje, postoji li mogućnost da se ti sojevi nahuškaju jedni na druge, natjeraju u rat i međusobno istrijebe?

5. Da li bi, u smislu mogućnosti koje otvara gornje pitanje, vrijedilo poraditi na umjetno izazvanoj mutaciji kako bi se uzgojili hrvatski i srpski sojevi virusa?

6. Ako je praktički cijela Europa u lockdownu, a u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, bez obzira na broj oboljelih i umrlih, trgovine i ugostiteljski objekti normalno rade, je li i dalje utemeljeno govoriti o krvavom raspadu Jugoslavije?

Ivančić :happy:

Edited by Skyhighatrist

1Rczr2j.png