March 22, 20214 yr Popular Post Nisam znao gde da stavim, deca šalju ohrabrenje u borbi protiv virusa.
March 22, 20214 yr 1 hour ago, Hermetico said: Nisam znao gde da stavim, deca šalju ohrabrenje u borbi protiv virusa. ovo dete nacrtalo?
March 22, 20214 yr Popular Post 4 hours ago, nisam ja said: ovo dete nacrtalo? Drugi razred! Ali Mila je posebna priča... EDIT Mila sedi u svom soliteru na Milji i pegla. Ovaj donji je pravila... Počeli smo u 12, završili u 3 ali ona je ostala da radi do ponoći i ustala u 7 da dotera. Zaljubili se preko kamere ona i jedan naš najdraži mali Novosađanin pa ceo kolaž ljubavni. Inače je tema bila spratovnost kišne šume. Ludaci. Edited March 22, 20214 yr by Hermetico
March 22, 20214 yr 15 minutes ago, Hermetico said: Drugi razred! Ali Mila je posebna priča... EDIT Mila sedi u svom soliteru na Milji i pegla. Ovaj donji je pravila... Počeli smo u 12, završili u 3 ali ona je ostala da radi do ponoći i ustala u 7 da dotera. Zaljubili se preko kamere ona i jedan naš najdraži mali Novosađanin pa ceo kolaž ljubavni. Inače je tema bila spratovnost kišne šume. Ludaci. ovo je sve prelepo, ali prelepo i neverovatno kako talentovano dete, drugi razder, neverovatno ali ok, ima vremena da pedagozi ovo pokvare hermetiko, nemoj da se ljutiš, ali to je klasična priča
March 22, 20214 yr 1 hour ago, dùda said: ovo je sve prelepo, ali prelepo i neverovatno kako talentovano dete, drugi razder, neverovatno ali ok, ima vremena da pedagozi ovo pokvare hermetiko, nemoj da se ljutiš, ali to je klasična priča To niko ne zna bolje od mene, zato i držim radionice. Nisu mi još nikog pokvarili, radim to od 2010. Uostalom, koji pedagozi? Učitelje je lako odstraniti, a ljudi daju decu kod mene baš da ih neki matori smarač u nekom ateljeu ne bi cimao da svaki dan slikaju mrtvu prirodu. Nisam ja jedini takav pedagog inače, ima nas štošta vremena se menjaju. Nema potrebe da se ljutim niko nikog neće da pokvari. Ali treba optimizma i poverenja u klince za to, tako da ja sebi takve doom prognoze ne mogu da priuštim. Edited March 22, 20214 yr by Hermetico