February 25, 20214 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: Htedoh da stavim neki smajli ali nisam mogao da se odlucim da li da se smejem ili da placem. Sta je ovo, lebac mu njegov?
February 25, 20214 yr al ga editova, svaka čas. a kako bez obavijesti da je edit, beats me....Nisi odgovorio, sta ti znaci ono?
February 25, 20214 yr jel te prozivao već neko da kačiš stvari koje su tri posta iznad? ne znam, možda sam sanjao.
February 25, 20214 yr Pa?? Jel to mislis da radim namerno??Uostalom nesto ne vidim da se drugima brecas, prozivas, govoris da su predvidivi (wtf?), ti i ostali, a stalno ima duplih, troduplih bla, blaNa kraju, kao da to radim stalno...svasta!
February 25, 20214 yr der, der, malo bockanja nikom nije škodilo, čak je i zdravo u današnje vreme. smajli-------->
February 25, 20214 yr 13 minutes ago, harper said: Sta je ovo, lebac mu njegov? goci band, nekad bili žare i goci, sad je samo goci(kao joca i nena u niš) krajiški hiphop
February 25, 20214 yr al ga editova, svaka čas. a kako bez obavijesti da je edit, beats me....Tapatalk edit se ne pokazuje. Sent from my iPhone using Tapatalk
February 25, 20214 yr Nebitno, obrisala sam posle max 15 sek, kako je on video, pa napisao svoj komentar 2 min kasnije, ne znam. Sporo kuca?
February 25, 20214 yr 48 minutes ago, Jumanji said: Nebitno, obrisala sam posle max 15 sek, kako je on video, pa napisao svoj komentar 2 min kasnije, ne znam. Sporo kuca? a nji nji nji.
February 25, 20214 yr 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: goci band, nekad bili žare i goci, sad je samo goci(kao joca i nena u niš) krajiški hiphop gresis ovo nije goci iz goci i zareta, vec sasvim drugi goci. onaj sto peva vozi me na pale preko ledina. a posto je zare izasao iz zareta i gocija, sad su goci i lazo, koji su uradili ultimativni hit aleksandar vulin