February 8, 20214 yr a jel si možda razmišljao da odgodiš skijanje ove godine curbrigenu?Pa ici cu ako imam antitela. Bez toga jok.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 8, 20214 yr Pa ici cu ako imam antitela. Bez toga jok.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkBolje te pare cuvaj za kola ili nesto pametnije
February 8, 20214 yr On 24.1.2021. at 16:37, nisam ja said: meni su omiljene sinegdoha i metonimija to je zato što nisi upoznao anadiplozu i antimetabolu
February 8, 20214 yr Pa ici cu ako imam antitela. Bez toga jok.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkTi si onako baš siguran da te ta antitela štite maksimalno? .... Shiit has hit the fan!
February 8, 20214 yr Ti si onako baš siguran da te ta antitela štite maksimalno? .... Shiit has hit the fan! Pa ja se svakako ponasam kao da ih nemam.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 8, 20214 yr 32 minutes ago, Moća said: Pa ja se svakako ponasam kao da ih nemam. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Kako kad planiras skijanje?
February 8, 20214 yr Pa ja se svakako ponasam kao da ih nemam.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkPa ako se ponašaš kao da ih nemaš, što ideš na skijanje... Jbga sori Moćo malo smo ljubomorni što ideš na skijanje [emoji12].... Shiit has hit the fan!
February 8, 20214 yr E moj advokat... razvalii smo te.... Druze sudija, nemamo vise pitanja za ovog svedoka, kolega @Frank Pembleton i ja. Molim da mu se zabrani odlazak na skijanje Edited February 8, 20214 yr by Milosh76
February 8, 20214 yr Evo ja da obradujem ljude i da kazem da sam prelezao dva puta, prvi put imao antitela nakon obimne terapije, izasao iz bolnice, oporavljao se lagano i zaradio PONOVO preko dece iz vrtica.
February 8, 20214 yr Banujte Moću ako ode na bele staze, sanke na nasipu su puna kapaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 8, 20214 yr 1 hour ago, seibl said: Evo ja da obradujem ljude i da kazem da sam prelezao dva puta, prvi put imao antitela nakon obimne terapije, izasao iz bolnice, oporavljao se lagano i zaradio PONOVO preko dece iz vrtica. Kakav start na forumu.
February 8, 20214 yr Evo ja da obradujem ljude i da kazem da sam prelezao dva puta, prvi put imao antitela nakon obimne terapije, izasao iz bolnice, oporavljao se lagano i zaradio PONOVO preko dece iz vrtica.Jel bar drugi put bili blagi simptomi?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk