March 6, 20214 yr Popular Post Posle nepunih 16 sati u bataji ostadoh bez teksta. Nema reči da se opiše jad, čemer, umor, beznađe, ravnodušnost, strah, bes u ono malo očiju što se vidi ispod naočara/vizira. A pacijenata kad se setim plače mi se onako tiho i gorko.
March 6, 20214 yr Meni je medicinara najviše žao u ovoj situaciji. Svaka čast vama na borbi i trudu i snazi da gurate. Eto zašto podržavam zatvaranje, između ostalog @Block_64
March 6, 20214 yr Imam i ja insajderski info iz Batajnice. Pre nedelju dana bilo je otvoreno 10 jedinica poluintenzovne nege i 3 intenzivne (sa po 40-45 kreveta svaka). Trenutno ih je 18 i 5, and counting.
March 6, 20214 yr Valjda ce i korona da udari u zid ljudi koji se cuvaju pa da se malo primiri ovo cudo
March 6, 20214 yr Bataja danas puni preostalih 100tinjak mesta, ako već nisu od jutros kad smo otišli.
March 6, 20214 yr zarazila se i eno leži kući bolesna, moja rodica, najglasnija antivakserka koju poznajem kuka da je boli svaka koska, a ja nisam toliko zločesta da joj sada sedam na muku, ali suzdržavam se, poriv je jak da joj natrljam na nos sve gluposti kojih sam se naslušala od nje poslednjih godina, a naročito ovu proteklu
March 6, 20214 yr zarazila se i eno leži kući bolesna, moja rodica, najglasnija antivakserka koju poznajem kuka da je boli svaka koska, a ja nisam toliko zločesta da joj sada sedam na muku, ali suzdržavam se, poriv je jak da joj natrljam na nos sve gluposti kojih sam se naslušala od nje poslednjih godina, a naročito ovu protekluSacekaj da ozdravi pa je jasi do iznemoglosti.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 6, 20214 yr Posle je kasno, kad (qc qc) ozdrave, onda su u fazonu "jesam ti rekla da je to obično sranje, lakše se preleži od gripa". Imam takvog u familiji (proveo 20 dana u bolnici, a u fazonu je da je to samo da bi neko uzo pare, on bi to odležo kući )
March 6, 20214 yr Pa što nije odležo kući, jel ga neko terao? Znam i ja 1 što negira koronu, eno ga u bolnici. Bukvalno nekom uzima krevet.
March 6, 20214 yr Popular Post nije me nesto zanimalo da postanem bolji covjek i naucim 35 jezika dok stojim na glavi i jogiram u vrijeme korone, al sam shvatila da duboko i intimno ne mogu da podnesem nikoga ko o koroni ne misli kao ja. znaci tacno je, kovid je ipak lajfkouc. a antivakseri su govna. Edited March 6, 20214 yr by morgana