February 10, 20214 yr 10 minutes ago, adam said: ma znam... al treba malo vishe vremena da sve legne na mesto. Ako se ikad i desi.. Koliko bi ti zamerio svojima da si (daleko bilo) bio na njenom mestu, toliko i ona verovatno zamera tebi. Skoro je neko nesto pricao o tome..i razmisljao sam kako bi trebao da mi izgleda taj poslednji momenat.. Samo da znam da su svi moji dobro, da im nista ne dugujem i da znam i da oni znaju da sam uvek max davao sebe..i onda mi je sve ravno i dalje me vise nista ne zanima. Jedan moj stariji prijatelj mi je pre par godina rekao "Jedino ko te bezuslovno voli, uvek i sta god uradio..to su ti mama i tata..i niko drugi". Ne prebacuj sebi, uradio si sta si mogao.
February 10, 20214 yr 37 minutes ago, SNARC said: Ne prebacuj sebi, uradio si sta si mogao. ne prebacujem ja sebi nego mi je krivo i tesko sto se bas njoj tako zalomilo. bice lakse s vremenom. napisah ovo nadajuci se da ce kumsu biti bar mikrolakse ako zna da je neko koga makar ovako virtuelno kolko-tolko zna, prosao kroz ono sto on sad prolazi.
February 10, 20214 yr O jbt pola godine ne gledam forum kako treba, vidim "lične priče", i naletim na ovakve vesti @kud u maglu Simoviću, @adam, iskreno saučešće.
February 10, 20214 yr sauchesce drugari. bili ste najbolji, nemojte nikad da sumnjate u to!sent from bubamoto