Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Dopisnik lista Danas i Pravda i nekadašnji novinar lokalnih listova Okrug i Braničevo Momčilo Veljković preminuo je u subotu uveče u Opštoj bolnici u Požarevcu od posledica koronavirusa, objavio je portal Boom 93.

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević napisao je na Tviteru da nas je „napustio Momčilo Veljković Moče, heroj Otpora iz Požarevca“.

„Na ishodištu zla, u Požarevcu, 2. maja 2000. visoko je podigao zastavu slobode zajedno sa Radojkom Lukovićem. Sada su Moče i Radojko ponovo zajedno. Dragi saborci, hvala vam za veliko i hrabro srce“, naveo je u objavi Milivojević, a prenosi N1.

Veći deo javnosti u Srbiji Veljkovića pamti po dešavanjima od 2. maja 2000. godine u Požarevcu koja su ubrzala slom režima Slobodana Miloševića. On je bio jedan od trojice Otporaša koje je prebio sin bivšeg predsednika SRJ, Marko Milošević.

Detalji o mestu i vremenu sahrane biće objavljeni naknadno.

https://nova.rs/vesti/drustvo/poznati-srpski-novinar-preminuo-od-posledica-koronavirusa/

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Old bat 

:fantom:

7F071D09-E94E-4081-A752-64FBAF700D1A.thumb.jpeg.7fcb84481fa192905d7e03e268e0368f.jpeg

• Popular Post

spacer.png

Ok, ne smem ništa da napišem niti da zapljunem 1 emotikon reakciju, ništa. :riba:

• Popular Post

aj da bude sve kako treba pa da otvaramo sanpanj pice

Ja se pitam kakav bolnički krevet imaju za ovog  krmka, gde god da ga polegnu srušiće se

buni me ovo “nalazio” se…

nadam se da je typo

Nije: 

Nedavno je utvrđeno da je Šešelj zaražen i ubrzo je upućen na bolničko lečenje, gde se zadržao nekoliko sati, rekao je Šešelj našem portalu:

„Triput sam vakcinisan, imam blažu kliničku sliku, savetovano mi je mirovanje“, rekao je on.

7 minutes ago, Taihoskopija said:

Nije: 

Nedavno je utvrđeno da je Šešelj zaražen i ubrzo je upućen na bolničko lečenje, gde se zadržao nekoliko sati, rekao je Šešelj našem portalu:

„Triput sam vakcinisan, imam blažu kliničku sliku, savetovano mi je mirovanje“, rekao je on.

Banujte @Taihoskopija :fantom:

Taj je toliko zla naneo da ne znam šta bi bila adekvatna kazna?

Sramim se priznati sta mi se mota po glavi, al onako u fullu

sram vas bilo! usmesto duzmete da mrzite neke subkulture :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Jebene vakcine, ni za šta nisu. 

Background Picker
Customize Layout