Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Stari basketaš brko? 

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Da, svetski prvak

Andrej Plenkovic

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Luis Hamilton

:Jova:

Gde si našao da su umrli od korone?

Šćepanović je umro u staračkom domu, a ne u bolnici i ne spominju bolest, a za Golužu, koliko vidim, ni u jednoj vesti se ne spominje ni gde ni od čega.

Edited by vememah

Izvinjavam se ako je netacno, obe vesti su sa foruma (ovde i ovde - ali istina je da za Goluzu ne pise da je umro od korone, tako da je to mozda fake news koji sam ja izmislio.)

umrli od 2020.

Najtačnija dijagnoza do sada. Treba je češće koristiti. 

2 hours ago, Indy said:

Umrli od korone Lazo Goluža, tvorac Kvistoteke

I Brano Šćepanović, napisao Smrt gospodina Goluže 

Koja je verovatnoca ds se desi to jbt

ona ista kao kad chitash biografiju dh lorensa i u trenutku kada pishe da mu se zena zvala frida, a na radiju krene frida od psihomodo popa. igra se kosmos.

• Popular Post

Suđenje Stojanki Stojanović (72) javnosti poznatijoj kao Baka Coka, koja se tereti za ubistvo investitora Zorana Trifunovića na Zvezdari, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Pretres nije održan jer se Baka Coka i dalje nalazi u bolnici, a, kako pišu Novosti, hospitalizovana je zbog koronavirusa.

izdrži legendo

Jovan Marić

Background Picker
Customize Layout