November 24, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: vrv je imao svu neophodnu negu s obzirom na drzavni bend Ovakvi primeri mozda mogu da osveste narod. ne mora da znachi. kombinacija haosa i relativne mladosti moze da da svakakve rezultate. ovo sada je opet situacija kad lekar ne moze da zbrine rodjenu majku, jer nema gde. tako je bilo i letos, da pomreshe neki roditelji zdravstvenih radnika, od ne-kovid bolesti, jer hitna pomoc cao i sve ostalo cao. sve vreme razmisljam o tom indijevom postu, ko sve, kako i zashto ne veruje zvanichnim informacijama i ne uspevam nikako da se odredim prema tome. pola mene razume, pola bi se iz mesta uvredilo, a trece pola gleda i chudi se
November 24, 20204 yr Quote Dnevni list Alo je u svom štampanom izdanju za subotu, 14. mart, preneo izjavu patrijarha srpskog Irineja, koji je ocenio da dim od tamjana štiti od virusa korona, čime je svoje čitaoce potencijalno doveo u zabludu i izložio opasnosti od širenja COVID19. Patrijarh Irinej je pozvao građane da „slobodno posećuju crkve i manastire“, dodavši da će on nastaviti da obavlja svoje aktivnosti. „Čuo sam i dobro zapamtio kada je jedan doktor rekao da je dim od tamjana najbolja zaštita, a s obzirom na to da sam stalno u crkvi, nemam razlog za brigu“, kazao je patrijarh. https://fakenews.rs/2020/03/16/ne-tamjan-ne-stiti-od-korone/ Edited November 24, 20204 yr by vememah
November 24, 20204 yr jel se nestor izjashnjavao o tamjanu, ili neki drugi genije. bozemprosti ovo je doba za nauchna istrazivanja u low cost izvedbi dushu dalo, uzorak na izvolte, vecina procesa i dijagnostike se odradjuje skoro sama od sebe podseti me na staru prichu nekog isto tako vidjenog eksperta, kako su nashi stari bili fizichki mnogo zdraviji od nas, ono, patuljachka proja, bombona od suve shljive, sve zdravo i integralno, i da nije bilo tih boleshtina, ziveli bi mnogo duze
November 24, 20204 yr 30 minutes ago, gospa buba said: podseti me na staru prichu nekog isto tako vidjenog eksperta, kako su nashi stari bili fizichki mnogo zdraviji od nas, ono, patuljachka proja, bombona od suve shljive, sve zdravo i integralno, i da nije bilo tih boleshtina, ziveli bi mnogo duze Da, zato se životni vek povećao u poslednjih 60-70 godina... Sad se živi nezdravo, a tad se živelo super, svi bili dede sa 50-ak godina... https://www.macrotrends.net/countries/SRB/serbia/life-expectancy
November 24, 20204 yr Pričam s osobom koja je bila bliska s tim momkom iz Amadeus benda, '75 godište, nije pušio ni pio, bavio se mauntinbajkingom i planinarenjem. Bez hroničnih bolesti.
November 25, 20204 yr Umro je Diego Maradona. Svet više neće biti isti. Jel on beše imao koronu ili ga strefio šlog? Edited November 25, 20204 yr by Arkadija
November 25, 20204 yr Maradona, kažu, srčani udar. Imao je neki zahvat početkom meseca valjda. Edited November 25, 20204 yr by Mil@n
November 26, 20204 yr Milioni ljudi na ulicama ispraćaju Maradonu Edited November 26, 20204 yr by Misko