Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

ne samo da su odgovorni nego bi moraju i da odgovaraju. 

mislim na slogan na rtsu. 

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Da vis u bosni, narikace, jedno minut kao u transu narice nad otvorenim sandukom, onda najnormalnije ode do sofre, popije sok, poprica lezerno s nekim, pa se vrati ajoj meni moga dragog ovog onog sa sve klacenjem i sirenjem ruku, dok raja za sofrom cepa prase i rakiju, pop mastan do lakata

meni to sve ispravno. kad nema zaraze. 

19 minutes ago, Svarog said:

kao i cela kultura jedenja na groblju. na sahranama, pomenima, za Zadušnice... naročito kraj gde sam odrastao je jeziv po tome, to nisu sitna posluženja već prave gozbe.

j-e-z-i-v-o.

Meni su najbolji bili na Bežanijskom groblju (davno doduše), sagradili neke kućerke, unutra ležao umrli, stavili sto i svaki vikend donosili kompletan ručak i postavljali za taj sto.

Ne znam kako je sad, nisam tamo bio sto godina.

Pa te narikače su bile angažovane na nekom derbiju i onda su jadikovale u mikrofone. Bukvalno rade na sat.

takav je posao, ni ja ga ne volim.

22 minutes ago, nisam ja said:

ma ovo ti je eksperiment. 

posle će da sastružu neke sojeve virusa sa tog stakla. 

trebali su po parče selotejpa pa bris guze pa na staklo. 

ma sa tim staklom i ljubljenjem ti je kao sa lebom i pekmezom kad padnu na pod, ako podignes za manje od 15 sekundi cisto ko novo

nek neko proveri kako je čićvu. ako ga ovaj ne izanatemiše iz terarijuma neće niko... 

stos e tice ljubljenja za danas:

Spoiler

FrigidTemptingDachshund-small.gif

31 minutes ago, Skyhighatrist said:

Eno i glavonja je u fazonu "lažu mediji, sve je vrlo dostojanstveno". Puko je i selfi, naravno :isuse:

"lazu vas rodjene oci"

glavonja ima vecu pouzdanost nego pcr - u 97,6% ce imati najgluplji moguci ili najprogresniji stav o bilo cemu. skoro da bi mogao biti patentiran.

ko je glavonja?

Dule Nedeljković Glavonja - @hedi011 na Tviteru.

47 minutes ago, Aleksija said:

glavonja ima vecu pouzdanost nego pcr - u 97,6% ce imati najgluplji moguci ili najprogresniji stav o bilo cemu. skoro da bi mogao biti patentiran.

:lolol:

bukvalno. retko se radjaju takvi mentoli

Ako će sve po peesu običaje, treba da se daje dobrovoljni prilog organizatoru, kako ne b zapao u nemaštinu zbog troškova sahrane.

Edited by halloween

Background Picker
Customize Layout