November 21, 20204 yr ne samo da su odgovorni nego bi moraju i da odgovaraju. mislim na slogan na rtsu.
November 21, 20204 yr Da vis u bosni, narikace, jedno minut kao u transu narice nad otvorenim sandukom, onda najnormalnije ode do sofre, popije sok, poprica lezerno s nekim, pa se vrati ajoj meni moga dragog ovog onog sa sve klacenjem i sirenjem ruku, dok raja za sofrom cepa prase i rakiju, pop mastan do lakata
November 21, 20204 yr 19 minutes ago, Svarog said: kao i cela kultura jedenja na groblju. na sahranama, pomenima, za Zadušnice... naročito kraj gde sam odrastao je jeziv po tome, to nisu sitna posluženja već prave gozbe. j-e-z-i-v-o. Meni su najbolji bili na Bežanijskom groblju (davno doduše), sagradili neke kućerke, unutra ležao umrli, stavili sto i svaki vikend donosili kompletan ručak i postavljali za taj sto. Ne znam kako je sad, nisam tamo bio sto godina.
November 21, 20204 yr Pa te narikače su bile angažovane na nekom derbiju i onda su jadikovale u mikrofone. Bukvalno rade na sat.
November 21, 20204 yr 22 minutes ago, nisam ja said: ma ovo ti je eksperiment. posle će da sastružu neke sojeve virusa sa tog stakla. trebali su po parče selotejpa pa bris guze pa na staklo. ma sa tim staklom i ljubljenjem ti je kao sa lebom i pekmezom kad padnu na pod, ako podignes za manje od 15 sekundi cisto ko novo
November 21, 20204 yr nek neko proveri kako je čićvu. ako ga ovaj ne izanatemiše iz terarijuma neće niko...
November 21, 20204 yr 31 minutes ago, Skyhighatrist said: Eno i glavonja je u fazonu "lažu mediji, sve je vrlo dostojanstveno". Puko je i selfi, naravno "lazu vas rodjene oci"
November 21, 20204 yr glavonja ima vecu pouzdanost nego pcr - u 97,6% ce imati najgluplji moguci ili najprogresniji stav o bilo cemu. skoro da bi mogao biti patentiran.
November 21, 20204 yr 47 minutes ago, Aleksija said: glavonja ima vecu pouzdanost nego pcr - u 97,6% ce imati najgluplji moguci ili najprogresniji stav o bilo cemu. skoro da bi mogao biti patentiran. bukvalno. retko se radjaju takvi mentoli
November 21, 20204 yr Ako će sve po peesu običaje, treba da se daje dobrovoljni prilog organizatoru, kako ne b zapao u nemaštinu zbog troškova sahrane. Edited November 21, 20204 yr by halloween