Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Živimo Pinkov rijaliti, uz direktan prenos. Čitava država.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Moj otac umro pre 30 godina i sahranjen u rodnom selu. I stric bio živ i mene niko ništa nije ni pitao, držali otvoren sanduk pre sahrane a otvorili ga i na groblju. I svi ti stariji ga ljubili i gledali me bogme čudno što ja kao kćerka, neću.

Pre par godina kad mi je majka umrla, sahranjena pored oca, dakle isto selo, ali ovaj put sam se ja pitala, kovčeg se nije otvarao.

Mene taj običaj, blago je reći, užasava.

7 minutes ago, dùda said:

Moj otac umro pre 30 godina i sahranjen u rodnom selu. I stric bio živ i mene niko ništa nije ni pitao, držali otvoren sanduk pre sahrane a otvorili ga i na groblju. I svi ti stariji ga ljubili i gledali me bogme čudno što ja kao kćerka, neću.

Pre par godina kad mi je majka umrla, sahranjena pored oca, dakle isto selo, ali ovaj put sam se ja pitala, kovčeg se nije otvarao.

Mene taj običaj, blago je reći, užasava.

kao i cela kultura jedenja na groblju. na sahranama, pomenima, za Zadušnice... naročito kraj gde sam odrastao je jeziv po tome, to nisu sitna posluženja već prave gozbe.

j-e-z-i-v-o.

Edited by Svarog

*preksiglas

Ovoj je bitno da kaže da je bila u Hramu.
Možda su tamo bolje organizovali ali to ne potire ovo iz saborne

.... Shiit has hit the fan!

Donald Trump Jr 

Zar vera ne tvrdi da dusa "napusta" telo vrlo brzo posle smrti i da je telo samo nosilac duse i nista vise... Zasto onda ljube nesto za sta vera kaze da se pretvara u prah " prah prahu",

ili vec tako nekako.

Cisto logicki me zanima, kojim verskom dogmom se ovo opravdava, kad je dusa vec daleko... a telo je nista...

Eno i glavonja je u fazonu "lažu mediji, sve je vrlo dostojanstveno". Puko je i selfi, naravno :isuse:

1 minute ago, gsb said:

Zar vera ne tvrdi da dusa "napusta" telo vrlo brzo posle smrti i da je telo samo nosilac duse i nista vise... Zasto onda ljube nesto za sta vera kaze da se pretvara u prah " prah prahu",

ili vec tako nekako.

Cisto logicki me zanima, kojim verskom dogmom se ovo opravdava, kad je dusa vec daleko... a telo je nista...

posle 40 dana, tolko i ja znam

1 minute ago, gsb said:

ili vec tako nekako.

E da. Tačno ovo mi je pričao jedan koji važi za velikog znalca. Pa se ja onda isto pitam.

ma ovo ti je eksperiment. 

posle će da sastružu neke sojeve virusa sa tog stakla. 

trebali su po parče selotejpa pa bris guze pa na staklo. 

1 minute ago, InvisibleLight said:

Zar Hrist nije umro u petak a vaskrso u nedelju? Sorry stvarno sam neobrazovana

1 minute ago, InvisibleLight said:

Mislim da ne, nego da je priča duša odmah napusti telo, a posle 40 dana se kao konačno skrasi. Tako nekako.

Realno , nemam pojma :blink:

1 minute ago, dùda said:

Mislim da ne, nego da je priča duša odmah napusti telo, a posle 40 dana se kao konačno skrasi. Tako nekako.

Realno , nemam pojma :blink:

sad i da oće da izađe, ne može. hermetički zatvorena. 

14 minutes ago, Svarog said:

to nisu sitna posluženja već prave gozbe.

I to odlične.:s_d:

Poslednja sahrana na kojoj sam bio je bila u februaru, i to je bila solidna organizacija, sa sve ljudima iz keteringa koji su motrili na one koji se nisu poslužili i jurili ih. Sanduk je, naravno bio zatvoren, izjavilo se saučešće porodici i to je sve. Može se i tu naći mera, kadse hoće.

Jedino što meni apetit baš i ne radi u tim situacijama. 

edit: zapadna Srbija je u pitanju.

Edited by ragasto

10 minutes ago, gsb said:

ili vec tako nekako.

Zato što su pagani, a ne hrišćani. Veruju u zagrobni život.

Background Picker
Customize Layout