Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Just now, Mos said:

Za tih 30 godina su nas sveli na zapadni stereotip o nama - glasne, neobrazovane, inadzije. Nesto kao evropski Amerikanci, samo bez para i pop kulture. 

Ali zato imamo Golf Kolu.:D

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Tan2020-11-21_92156193_1.jpg

Ova budala je definitivno postala medijska zvezda, ludo me zanima da li je sad srećna ili nesrećna.

@anony

presretna garant!

sutra u velelepni hram nek unesu krevete i odmah smeste  sve prisutne, nek leze 14 dana i mole se  bogu, spc nek ih hrani i ako je sve ok mogu napolje

Edited by InvisibleLight

Staklo mu poljubim.

Da bismo znali sta se promenilo, bilo bi lepo uporediti ovaj hepening sa sahranom Pavla, ili jos bolje Germana.

za Pavla je bio red od saborne do platoa maltene

8 minutes ago, harper said:

Staklo mu poljubim.

*pleksiglas

5 minutes ago, Tsai said:

za Pavla je bio red od saborne do platoa maltene

Ali te ljude niko nije dovozio autobusima i politicari nisu pravili miting od njegove sahrane. Pavle je sahranjen kao Pavle, Irinej kao patrijarh, to dovoljno govori i o jednom i o drugom.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

*pleksiglas

Celodnevno celivanje celofana. Takozvani celformans.

19 minutes ago, Anonymous said:

Ova budala je definitivno postala medijska zvezda, ludo me zanima da li je sad srećna ili nesrećna.

Srećna, zato je došla, oni i sanjaju da baš oni osvanu na naslovnoj strani u mozaiku Večernjih novosti. Kad usrani i upišani Selaković može da se hvali "ja kad sam bio s patrijarhom", "meni rekao patrijarh", "mene venčao patrijarh",  "živeo je da bi umro", valjda i oni imaju pravo na svojih 30 sec slave.

Edited by halloween

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

*pleksiglas

*preksiglas

1 hour ago, Anonymous said:

To je samo jedno od mnogih iskušenja. Tako i treba da bude.:sleep:

Zanima me zašto je ostavljeno ovoliko prostora između stakla i lijesa, da ne bi zamaglilo, jel?

Zašto i mora da se dodiruje usnama taj pleksiglas, kao da je to nekakva relikvija, a ne komad naručen jutros od kineza. Lepo, ako već mora, sagneš se, poljubiš vazduh i zamisliš da ljubiš leš.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Lepo, sagneš se, poljubiš vazduh i zamisliš da ljubiš leš.

ma šta lepo, prelepo. 

Background Picker
Customize Layout