November 21, 20204 yr Just now, Mos said: Za tih 30 godina su nas sveli na zapadni stereotip o nama - glasne, neobrazovane, inadzije. Nesto kao evropski Amerikanci, samo bez para i pop kulture. Ali zato imamo Golf Kolu.
November 21, 20204 yr Ova budala je definitivno postala medijska zvezda, ludo me zanima da li je sad srećna ili nesrećna.
November 21, 20204 yr @anony presretna garant! sutra u velelepni hram nek unesu krevete i odmah smeste sve prisutne, nek leze 14 dana i mole se bogu, spc nek ih hrani i ako je sve ok mogu napolje Edited November 21, 20204 yr by InvisibleLight
November 21, 20204 yr Da bismo znali sta se promenilo, bilo bi lepo uporediti ovaj hepening sa sahranom Pavla, ili jos bolje Germana.
November 21, 20204 yr 5 minutes ago, Tsai said: za Pavla je bio red od saborne do platoa maltene Ali te ljude niko nije dovozio autobusima i politicari nisu pravili miting od njegove sahrane. Pavle je sahranjen kao Pavle, Irinej kao patrijarh, to dovoljno govori i o jednom i o drugom.
November 21, 20204 yr 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: *pleksiglas Celodnevno celivanje celofana. Takozvani celformans.
November 21, 20204 yr 19 minutes ago, Anonymous said: Ova budala je definitivno postala medijska zvezda, ludo me zanima da li je sad srećna ili nesrećna. Srećna, zato je došla, oni i sanjaju da baš oni osvanu na naslovnoj strani u mozaiku Večernjih novosti. Kad usrani i upišani Selaković može da se hvali "ja kad sam bio s patrijarhom", "meni rekao patrijarh", "mene venčao patrijarh", "živeo je da bi umro", valjda i oni imaju pravo na svojih 30 sec slave. Edited November 21, 20204 yr by halloween
November 21, 20204 yr 1 hour ago, Anonymous said: Ova budala je definitivno postala medijska zvezda, ludo me zanima da li je sad srećna ili nesrećna. To je samo jedno od mnogih iskušenja. Tako i treba da bude. Zanima me zašto je ostavljeno ovoliko prostora između stakla i lijesa, da ne bi zamaglilo, jel?
November 21, 20204 yr Zašto i mora da se dodiruje usnama taj pleksiglas, kao da je to nekakva relikvija, a ne komad naručen jutros od kineza. Lepo, ako već mora, sagneš se, poljubiš vazduh i zamisliš da ljubiš leš.
November 21, 20204 yr 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Lepo, sagneš se, poljubiš vazduh i zamisliš da ljubiš leš. ma šta lepo, prelepo.