November 20, 20204 yr 2 minutes ago, morgana said: hoće li hiti kašikolizja ili je džaba umirao? i to dva puta
November 20, 20204 yr Author Just now, Filozof manijak said: Greota da Irinej otputuje sam, bez pratnje žreb za novog patrijarha: grupa smrti
November 20, 20204 yr Šteta što ovaj nije bio stariji kad je ćopavi ustaš... Zagorac umirao, koji bi tek to spektakl od višemesečnog izveštanja bio. Ovako ga zbrzali za jedan dan, nije stigao da istakne svoje PR sposobnosti. Edited November 20, 20204 yr by napadaj
November 20, 20204 yr 1 hour ago, vememah said: Sad sahranjuju i obične ljude nedeljom. http://www.beogradskagroblja.rs/Termini.htm?language=sr-Latn-CS&day=22112020 Da, znam da rade to zbog cele situacije, ali cudi me da ce i patrijarha tako.
November 20, 20204 yr pa nedeljom niko ne radi, mogu svi koji zele da dodju da celivaju, ovako mozda ne bi moglu
November 20, 20204 yr Quote Telo patrijarha srpskog Irineja biće izloženo sutra u Sabornom hramu Svetog arhangela Mihaila u Beogradu, a posle toga biće preneto u hram Svetog Save na Vračaru, gde će vernici imati priliku da se oproste sa poglavarom SPC. Telo patrijarha, koje je bi uskoro trebalo da bude otpremljeno iz vojne kovid bolnice na Karaburmi, biće izloženo u arhangela Mihaila tokom liturgije. Sveta zaupokojena Liturgija biće služena u nedelju 22. novembra 2020. godine, u hramu Svetog Save na Vračaru sa početkom u 9 časova. Ovi idu u fulu, ljubljenje leša, guranje u gužvi, verovatno i govor prvorođenog.
November 20, 20204 yr Samo probas da zamislis kojim potezom prave najvise stete. Neretko cak umeju da iznenade u kreativnosti kada je pravljenje sranja u pitanju. To je jedina logika koja sljaka kada je ova ekipa u pitanju.
November 20, 20204 yr 4 hours ago, Arkadija said: Ovi idu u fulu, ljubljenje leša, guranje u gužvi, verovatno i govor prvorođenog. Неки поп на дневнику рече да ће се грађани опростити од патријарха на удаљености од ковчега од неколико метара.
November 20, 20204 yr 6 hours ago, levi said: pa i Amfija su isto je umro "u petak" , a sahranili ga u nedelju Black friday