Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ekipa koja je devedesetih približila  maroderstvo primenjenoj umetnosti  sada gleda kako da se okoristi zicerom poput   smrti  patrijar'a, a mi se kao nešto iščuđavamo. 

Nego, ako je onog drugog Irineja (The Spooky One) pre 10 godina mimoišlo najiščekivanije rukopoloženje, ovaj put se to verovatno neće desiti. 

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

I ja bih plakao, realno ovakvog dupeljupca koji mu je davao blanko podršku sa ovako bitne pozicije teško da će lako naći, a i tog novog valja nekako potplatiti a kasa sve praznija. 

10 hours ago, Milošica said:

Jebote

Kazi nam a kakav je Vucic privatno, kad ne glumi ova ludila.

ladno nisu smeli da objave da je umro dok ovaj idiot nije 'dosao da obidje'. 

1 hour ago, James Marshall said:

I ja bih plakao, realno ovakvog dupeljupca koji mu je davao blanko podršku sa ovako bitne pozicije teško da će lako naći, a i tog novog valja nekako potplatiti a kasa sve praznija. 

Ucena je uvek stabilnija forma dogovora od potplacivanja..a svako od crkvenih velikodostojnika ima kakvo parce putera na glavi. 

Patrijarh ga je ispoštov'o.

Sacekao da dodje, pa se upokojio.

Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...
Znam da možda ne znači od nekih "budala sa foruma", pozdravi ženu ima palcodrž odavde, verujem od svih nas.
Znam da je to do prirode čoveka, ali nek se čuva, ona je svoj "bonus" ispunila...

.... Shiit has hit the fan!

39 minutes ago, Djuro said:

Patrijarh ga je ispoštov'o.

Sacekao da dodje, pa se upokojio.

Samo cekam da u Informeru osvane da su mu poslednje reci bile "Cuvajte mi Zvonchicu".

Misliš da se neće vrtjeti ad nauseam ona njegova "Zvončica kao lav" izjava

aj sto ne znam kad po nadimcima pominjete popove pretendente za patrijarha ali ko je (i sto) zvoncica?

1 minute ago, InvisibleLight said:

aj sto ne znam kad po nadimcima pominjete popove pretendente za patrijarha ali ko je (i sto) zvoncica?

AV

Ma kontra onom "picousti, peder, žvalavi" što dotični stalno potencira u posljednje vrijeme u medijima da ga tako nazivaju. 

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Znam da možda ne znači od nekih "budala sa foruma", pozdravi ženu ima palcodrž odavde, verujem od svih nas.
Znam da je to do prirode čoveka, ali nek se čuva, ona je svoj "bonus" ispunila...

.... Shiit has hit the fan!

Hvala puno, i u njeno ime, preneću joj. Možda počne da mi malo manje zvoca kako gubim vreme na forumu.

A da se čuva, mora, posebno jer ima i lakši oblik astme, pa korona ne bi bila dobra nikako. Valjda više neće biti ovakvih neočekivanih situacija. 

ok, i mislila sam al sam imala malu sumnju da moz biti i suzana vasiljevic..

edit - na temu zvoncica

Edited by InvisibleLight

5 minutes ago, InvisibleLight said:

ok, i mislila sam al sam imala malu sumnju da moz biti i suzana vasiljevic..

edit - na temu zvoncica

na twitteru je pocelo, pa se zapratilo.

Background Picker
Customize Layout