November 19, 20204 yr Ubeđena sam da se već o'ladio, ali jok , mora prezidente marketinški i tu smrt da iskoristi
November 19, 20204 yr 4 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Javlja mi se slika (snimano Pink kamerama) kako predsednik uleće u prostoriju, grli partijarha i u suzama viče ka nebu "NeeeEEEeeeEeee, uzmi mene, ne njega" a bog je dobar pa ga posluša.
November 19, 20204 yr 4 hours ago, MayDay said: Jovan Culibrk je vladika u Slavoniji vec 6 godina. Nego, je l ja sada moram da popisujem ceo Sabor ili kako? Ako je Sabor, kanal. Tu Saruman vise vedri i oblaci medju popovima, nego ovi nasi. Bila neka prica prilikom proslog izbora da nije zainteresovan za posao, vise voli da vuce konce iz senke. A i ako je to bilo tada, sad je omatorio, pa se mozda privati posla. Djavo ce ga znati.
November 19, 20204 yr On je 61-vo, nego oni izgledaju ko dedekanje. Mislim da on neće glasati za Sarumana Bačkog.
November 19, 20204 yr 31 minutes ago, MayDay said: On je 61-vo, nego oni izgledaju ko dedekanje. Mislim da on neće glasati za Sarumana Bačkog. Ćulibrk je '65.
November 19, 20204 yr umro čovek, nego ga vučić uključio u struju. preneo ga do utičnice ko ono dete iz smetova. ima čovek fetiš da se igra boga.
November 19, 20204 yr 14 minutes ago, Zlurad said: Patrijarh ne umire nego se predstavlja Gospodu prestavlja