Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

pre 55 minuta, sta ti je profesionalnost

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Tačan je k'o smrt. 

Znači, tempiraju objavu za Dnevnik.

:isuse:

Ubeđena sam da se već o'ladio, ali jok , mora prezidente marketinški i tu smrt da iskoristi :puke:

Vagaju kad je najbolje da odigraju tu kartu. 

4 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Javlja mi se slika (snimano Pink kamerama) kako predsednik uleće u prostoriju, grli partijarha i u suzama viče ka nebu "NeeeEEEeeeEeee, uzmi mene, ne njega"

gVg7kLnKupS9ea0sN4t7XkDVB76rNX4wrXTjaUBn

a bog je dobar pa ga posluša. 

4 hours ago, MayDay said:

Jovan Culibrk je vladika u Slavoniji vec 6 godina. 

Nego, je l ja sada moram da popisujem ceo Sabor ili kako? Ako je Sabor, kanal. Tu Saruman vise vedri i oblaci medju popovima, nego ovi nasi.

Bila neka prica prilikom proslog izbora da nije zainteresovan za posao, vise voli da vuce konce iz senke. A i ako je to bilo tada, sad je omatorio, pa se mozda privati posla. Djavo ce ga znati.

On je 61-vo, nego oni izgledaju ko dedekanje. 

Mislim da on neće glasati za Sarumana Bačkog.

jel preteko?

31 minutes ago, MayDay said:

On je 61-vo, nego oni izgledaju ko dedekanje. 

Mislim da on neće glasati za Sarumana Bačkog.

Ćulibrk je '65.

Pomešala sam sa Porfirijem Perićem. Pravim spisak!

i sta bi na kraju, jel umro, ili nije jos

Patrijarh ne umire nego se predstavlja Gospodu :ph34r:

umro čovek, nego ga vučić uključio u struju. preneo ga do utičnice ko ono dete iz smetova. ima čovek fetiš da se igra boga. 

14 minutes ago, Zlurad said:

Patrijarh ne umire nego se predstavlja Gospodu :ph34r:

prestavlja

Background Picker
Customize Layout