Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Just now, MayDay said:

Jovan iz Pakraca. 

aha, tenks, ne znam njega

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

• Author
1 minute ago, MayDay said:

Jovan iz Pakraca. 

Mislim da je potrebno da ima bar 5 godina staža da ima pravo da bira i da bude biran. Ne znam da li Slavonija to ispunjava.

Javlja mi se slika (snimano Pink kamerama) kako predsednik uleće u prostoriju, grli partijarha i u suzama viče ka nebu "NeeeEEEeeeEeee, uzmi mene, ne njega"

gVg7kLnKupS9ea0sN4t7XkDVB76rNX4wrXTjaUBn

zarko bogosavljevic @zarkobns

5m
ako pogledate demanti SPC, vidite u ovoj recenici da znaju ko je iz SPC javio i to kojim medijima da je Irinej umro..

EnMK20jW4Ag-ZAJ?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

1 minute ago, morgana said:

patrijarhu da se podigne eloksirana statua u beogradu na vodu

jimmy carter.jpg

1 minute ago, omiljeni said:

Mislim da je potrebno da ima bar 5 godina staža da ima pravo da bira i da bude biran. Ne znam da li Slavonija to ispunjava.

Jovan Culibrk je vladika u Slavoniji vec 6 godina. 

Nego, je l ja sada moram da popisujem ceo Sabor ili kako? Ako je Sabor, kanal. Tu Saruman vise vedri i oblaci medju popovima, nego ovi nasi.

Zar nisu ukinuli to sa tri koverte? Sad se , valda, patrijarh opet bira glasanjem.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

glasam za Baka Prase

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

2 hours ago, steins said:

Da vam prevedem sa srpskog na srpski - patrijarh verovatno jeste umro, ali je vest izašla prerano. 

A i što bi samo Amfilohije dva puta umro.

Moguce da je u komi

Stabilnoj

16 minutes ago, dùda said:

Stabilnoj

smrti

Zar nisu ukinuli to sa tri koverte? Sad se , valda, patrijarh opet bira glasanjem.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

ja isto mislim da su odstranili verovatnocu iz jednachine.

da smo se bash chudili kako mrski katolici spletkare, a ovde po duhu svetom, pa da su odustali to toga.

sent from bubamoto

Sad je i portparol bolnice

Background Picker
Customize Layout