November 19, 20204 yr Author 1 minute ago, MayDay said: Jovan iz Pakraca. Mislim da je potrebno da ima bar 5 godina staža da ima pravo da bira i da bude biran. Ne znam da li Slavonija to ispunjava.
November 19, 20204 yr Javlja mi se slika (snimano Pink kamerama) kako predsednik uleće u prostoriju, grli partijarha i u suzama viče ka nebu "NeeeEEEeeeEeee, uzmi mene, ne njega"
November 19, 20204 yr Quote zarko bogosavljevic @zarkobns 5m ako pogledate demanti SPC, vidite u ovoj recenici da znaju ko je iz SPC javio i to kojim medijima da je Irinej umro.. Edited November 19, 20204 yr by vememah
November 19, 20204 yr 1 minute ago, morgana said: patrijarhu da se podigne eloksirana statua u beogradu na vodu
November 19, 20204 yr 1 minute ago, omiljeni said: Mislim da je potrebno da ima bar 5 godina staža da ima pravo da bira i da bude biran. Ne znam da li Slavonija to ispunjava. Jovan Culibrk je vladika u Slavoniji vec 6 godina. Nego, je l ja sada moram da popisujem ceo Sabor ili kako? Ako je Sabor, kanal. Tu Saruman vise vedri i oblaci medju popovima, nego ovi nasi.
November 19, 20204 yr Zar nisu ukinuli to sa tri koverte? Sad se , valda, patrijarh opet bira glasanjem.Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
November 19, 20204 yr 2 hours ago, steins said: Da vam prevedem sa srpskog na srpski - patrijarh verovatno jeste umro, ali je vest izašla prerano. A i što bi samo Amfilohije dva puta umro.
November 19, 20204 yr Zar nisu ukinuli to sa tri koverte? Sad se , valda, patrijarh opet bira glasanjem.Послато са SM-J530F помоћу Тапатокаja isto mislim da su odstranili verovatnocu iz jednachine.da smo se bash chudili kako mrski katolici spletkare, a ovde po duhu svetom, pa da su odustali to toga.sent from bubamoto