Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ja bih čikao Vučića preko društvenih mreža da celiva prestavljenog.

Plus da moraju da ispariraju CG i ispraćaju Amfija, pa neka bude najjači Korona parti s ove strane gvozdene zavjese.

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Јао кад крене његов говор на сахрани ...

ne izlazim do kineske nove godine s gajbe

2 minutes ago, Krcun said:

Ocekivao sam suzdrzanost i maksimalnu profesionalnost makar sto se ovoga tice. 

Prema svecu i tropar

1 minute ago, copkillah said:

"Kako da zabranimo narodu da se oprosti od svog voljenog patrijarha?"

sem ako ne 'pronadju' oporuku koju je patrijarh pisao u bolnici kojom moli vernike da se suzdrze jer ovaj djavo od bolesti ubija  :bebapopovic:

Jel možemo da kandidujemo predsednika, piše nešto valjda u kanonima?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

1 minute ago, James Marshall said:

Ja bih čikao Vučića preko društvenih mreža da celiva prestavljenog.

Plus da moraju da ispariraju CG i ispraćaju Amfija, pa neka bude najjači Korona parti s ove strane gvozdene zavjese.

Pa sad jedino ako ih udari FOMO i kompleksi zbog Crnogoraca.

U CG da je drzava zabranila okupljanje, isto ono onako bi se desilo i verovatno jos brojnije. 

Ako ništa drugo nikad nije dosadno kod nas, očekujem opet Sarapu i drugare da se ulogore preko vikenda i da bude ludilo.

1 minute ago, MayDay said:

Pa sad jedino ako ih udari FOMO i kompleksi zbog Crnogoraca.

U CG da je drzava zabranila okupljanje, isto ono onako bi se desilo i verovatno jos brojnije. 

da. samo je crkva mogla da yabrani masovnu sahranu, a i tada bi bilo okupljenih.

Pa 3 dana zalosti... svasta nas ceka ovog vikenda.

Sahrana ne moze na sv. Arandjela? Mora da cekaju ponedeljak?

ako je umro od korone, ne smiju da cekaju. osim sto smiju jer im se moze, govnari.

Ko je sledeći? Brnabićka? Ne mislim dumre nego Patrijarhinja

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author
5 minutes ago, radisa said:

Zar sumnjaš da će biti kotender?

videćemo. čvrsto držimo blue wall bačka-banat-srem, dalmacija će valjda pogurati svog čoveka, ali sve se i dalje svodi na to da ako se gedže i dolje oni gorštaci udruže mogu lako da nas izguraju. ako oni podele glasove onda ulazimo u žreb. al strepnja mi je dublja od nade. 

Na RTS1 trenutno ide film Tren, i stalno se čuje tema - Albinonijev adađo u g molu, taman da upotpunimo kič ritual. 

Evo i BN:

Vijest o patrijarhovoj smrti nezvanično smo dobili od izvora u SPC, koji su nam to potvrdili i prije nekoliko trenutaka uz napomenu da se čeka da se to i zvanično saopšti. 

https://www.rtvbn.com/3995917/preminuo-patrijarh-irinej

Background Picker
Customize Layout