November 15, 20204 yr 26 minutes ago, morgana said: patrijarhovo stanje sa zagovnalo, ako gekne hoce li biti masovno cjelivan ili tretiran kao obican drzavni birokrata? Sve manje nego sto su ljubili Amfilohija bi bila teska uvreda.
November 15, 20204 yr 3 minutes ago, chandra said: Sve manje nego sto su ljubili Amfilohija bi bila teska uvreda. Ako pozovete odmah..dobijate i extra bonus - Vucicev govor i suze.
November 15, 20204 yr Irinej je bio zdravstveno slab i bez korone, ipak čovek ima 90 godina. Tu su svi ishodi mogući.
November 15, 20204 yr Muzičar Miša Aleksić, bas gitarista rok grupe Riblja čorba, zaražen je virusom korona i u petak je smešten u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".
November 15, 20204 yr 2 hours ago, morgana said: fak, a ja pomislila amfilohije temeljno odradio posao mvp
November 15, 20204 yr 2 hours ago, Ayatollah said: Irinej je bio zdravstveno slab i bez korone, ipak čovek ima 90 godina. Tu su svi ishodi mogući. Meni se pre cini da je samo par ishoda tu moguce, a samo jedan zapravo verovatan.
November 15, 20204 yr 7 minutes ago, chandra said: Meni se pre cini da je samo par ishoda tu moguce, a samo jedan zapravo verovatan. Saruman Bački postaje patrijarh... :(