Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Taj je preoprezan, živjeće 120 godina.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

fak, a ja pomislila amfilohije temeljno odradio posao

26 minutes ago, morgana said:

patrijarhovo stanje sa zagovnalo, ako gekne hoce li biti masovno cjelivan ili tretiran kao obican drzavni birokrata?

Sve manje nego sto su ljubili Amfilohija bi bila teska uvreda.

3 minutes ago, chandra said:

Sve manje nego sto su ljubili Amfilohija bi bila teska uvreda.

Ako pozovete odmah..dobijate i extra bonus - Vucicev govor i suze.

Irinej je bio zdravstveno slab i bez korone, ipak čovek ima 90 godina. Tu su svi ishodi mogući.

Muzičar Miša Aleksić, bas gitarista rok grupe Riblja čorba, zaražen je virusom korona i u petak je smešten u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".

Kazu Vuk kostic drufi put, prvi put lagano, sad zajebano

2 hours ago, morgana said:

fak, a ja pomislila amfilohije temeljno odradio posao

mvp

Ne pomažu svete vodice, blagoslovi i molitve?

...ni travari, ni ljekari

jel to gotovo?

2 hours ago, Ayatollah said:

Irinej je bio zdravstveno slab i bez korone, ipak čovek ima 90 godina. Tu su svi ishodi mogući.

Meni se pre cini da je samo par ishoda tu moguce, a samo jedan zapravo verovatan.

7 minutes ago, chandra said:

Meni se pre cini da je samo par ishoda tu moguce, a samo jedan zapravo verovatan.

Saruman Bački postaje patrijarh... :(

A jel' bio on u Crnoj Gori onomad?

5 minutes ago, arkonada said:

A jel' bio on u Crnoj Gori onomad?

Jeste.

Background Picker
Customize Layout